Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza čoskoro spustí náhradu za Oteckov, takúto slovenskú verziu seriálu by ste nečakali

Námet nového denného seriálu vychádza zo zahraničnej predlohy.

18.10.2022 06:00
markíza, logo, Foto:
Televízia Markíza pripravuje nový denný seriál.
debata (2)
crown, koruna, diana, Čítajte aj Seriál o Alžbete II. sa čoskoro vráti! Nová séria bude mať premiéru už...

Televízia Markíza je túto jeseň po štyri a pol roku bez denného seriálu a podvečery vypĺňa Rodinnými prípadmi. V novom roku sa však situácia zmení a na obrazovkách odštartuje nový denný seriál. Ako sme vás už informovali, jeho dôležitou súčasťou bude obľúbený herec Adam Bardy.

Hoci je televízia zatiaľ skúpa na podrobnosti, Mediakliku exkluzívne poskytla ďalšie informácie. „Môžem potvrdiť, že pre budúci rok chystáme nový denný romanticko-komediálny seriál, v ktorom budú hlavné úlohy stvárňovať Adam Bardy a Martina Zábranská a je to po Výnimočnej Nikol ďalší projekt, ktorý vzniká pod taktovkou šéfky vývoja hraných formátov TV Markíza a kreatívnej producentky Evity Twardzik,“ uviedol PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Ondrej G. Brzobohaty a Anna Fialová Čítajte aj Začalo sa natáčanie pokračovania Ivety. Prinesie aj škandály Bartošovej po boku Štaidla

Adam Bardy sa stal divácky známym ako študent v seriáli Pán profesor, no jeho popularita prudko stúpla až po uvedení seriálu Druhá šanca. Následne na jar zahviezdil v súťaži Let's Dance, kde sa dostal až do finále a skončil druhý za Jánom Koleníkom.

Adam Bardy Foto: TV Markíza
Adam Bardy Adam Bardy

Jeho budúca seriálová partnerka Martina Zábranská stvárnila svoju prvú veľkú postavu v seriáli Svätý Max, a rovnako ako Adama ju Markíza obsadila aj do Let's Dance, kde tvorila moderátorskú dvojicu s Viktorom Vinczem. Túto jeseň je moderátorkou a kvízmajsterkou šou Naj škola, ktorú uvádza Jednotka RTVS.

Martina Zábranská Foto: TV Markíza
Martina Zábranská Martina Zábranská
SOWA 2022 Čítajte aj Veľký presun medzi Markízou a Jojkou: Jediná divácka televízna anketa mení domov

Námet podľa zahraničnej predlohy

Nový denný romanticko-komediálny seriál vychádza zo zahraničnej predlohy, ako tomu bolo už pri Výnimočnej Nikol, Svätom Maxovi, Šťastných vs. Šťastných či seriálových hitoch Pán profesor alebo Druhá šanca.

Predlohou novinky je turecký seriál Moja sladká lož (Benim Tatlı Yalanım). Markíza však bude postupovať podobne ako pri Oteckoch, ktorí si z argentínskej predlohy zobrali len základný námet a potom už pokračovali vlastnou, slovenskou cestou.

Turecký seriál Moja sladká lož (2019). Foto: VOYO
Moja sladká lož Turecký seriál Moja sladká lož (2019).

O čom je Moja sladká lož

Seriál rozpráva príbeh Nejata, úspešného riaditeľa spoločnosti, ktorá navrhuje okuliare. Sám vychováva dcéru Kayru po tom, čo ho pred rokmi opustila manželka. Aby dcérku neranil, nahovorí jej, že mamička pracuje v Afrike pre humanitárne účely a roky v jej mene posiela dcérke listy. Navyše jej prisľúbi, že na šieste narodeniny sa určite vráti. Aby dodržal sľub, využije zoznámenie so Sunou, sympatickou majiteľkou kaviarne, a dohodne sa s ňou, že na oslave zahrá rolu dcérinej matky. Lenže narodeninami sa to neskončí a obaja pokračujú v sérii drobných klamstiev. Seriál vznikol v roku 2019 a v originálnej verzii mal 28 dvojhodinových epizód. Na európskych trhoch bol rozdelený na 95 kratších epizód.

Pozrite si trailer tureckého seriálu Moja sladká lož:

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Bardy #TV Markíza #Martina Zábranská