Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky nový seriál už klope na dvere! Vieme, kedy odštartuje a takto bude vyzerať

Jeseň vstupuje do svojej druhej polovice a s ňou aj aktuálna televízna sezóna, ktorá prinesie do vysielania úplne nový seriál z dielne Markízy.

20.10.2022 06:00
chatári, Foto:
Seriál Chatári odštartuje 27. októbra na Markíze.
debata (1)
markíza, logo, Čítajte aj Markíza čoskoro spustí náhradu za Oteckov, takúto slovenskú verziu seriálu by ste nečakali

Avizovanou novinkou sú Chatári, ktorí odštartujú už 27. októbra. Vo štvrtkovom slote nahradia skončenú Výnimočnú Nikol s Táňou Pauhofovou. Diváci si budú môcť vychutnať komediálny pohľad na partiu svojských ľudí, ktorí majú svoje nádeje a sny, rôzne tajomstvá a snažia sa spoločne zvládnuť jeden cieľ, ktorý ich spája: zúfalo sa snažia cítiť dobre a relaxovať v prírode po náročnom pracovnom týždni. Sú rozhodnutí byť v pohode, aj keď sú vystresovaní ako čert, nahnevaní, deprimovaní alebo zranení.

výnimočná nikol, Čítajte aj Jesenná novinka Markízy došla do cieľa: Prekvapujúce rozhodnutie o budúcnosti

Chatári sú oddychový seriál pre celú rodinu. Je plný vtipných dialógov a komických, ľahko absurdných situácií. Natáčaný je podľa úspešnej českej predlohy s názvom Osada z pera jedného z najúspešnejších tamojších scenáristov Petra Kolečka. Jeho slnkom zaliatou, až prázdninovou atmosférou pravidelne otriasajú konflikty, ktoré sú zdrojom situačného slovného humoru.

pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový Pán prsteňov si zlizol vlnu kritiky! Vyletela miliarda dolárov hore komínom?

V malej chatovej osade sa diváci zoznámia s rôznymi postavami, ktoré spolu cez víkendy fungujú ako komunita s vlastnými pravidlami a zákonmi, s jedinečnou hierarchiou a mocenským reťazcom a s vlastnými skrytými tajomstvami. Kvôli predsudkom, láske či prijatiu ostatných musia zdolať množstvo prekážok.

Takto vyzerá seriál Chatári! Pozrite si trailer k novinke.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Chatári