Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaujímavý vývoj sledovanosti Druhej šance pokračuje, Farma stále hitom

Najnovšia časť Druhej šance zaznamenala nárast sledovanosti v celkovom publiku. Avšak v komerčnej cieľovke už druhý týždeň nedosahuje 10% sledovanosť, ktorá bola v minulosti štandardom.

17.10.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca sa pomaly, ale iste blíži k polovici vysielania aktuálnej série.
debata

Aj napriek tomu je Druhá šanca najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Seriál z lekárskeho prostredia dosiahol v cieľovej skupine 12 – 54 rating 9,6% a trhový podiel 29,9%. Medzitýždenne si tak z hľadiska ratingu polepšil o 0,5 percentu­álneho bodu. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 18,1% a film Bežím k tebe na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 6,7%.

Šiesta epizóda vysielaná minulý pondelok prilákala 517-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine sa podelil o post najsledovanejšieho programu dňa s večernými Televíznymi novinami. V porovnaní s minulým týždňom získala Druhá šanca na svoju stranu ďalších 22-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 627-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Silnou jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala skvelý rating 4,8% a nadpriemerný trhový podiel 24,8%. Konkurenčná Jojka so šou Inkognito nemala šancu, ktorá si v rovnakej cieľovej skupine pripísala trhový podiel iba 13%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca #Farma 14