Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza sa už vo veľkom chystá na štart ďalšieho seriálu: Poznáme prvé detaily

Diváci sa môžu tešiť na ďalší seriálový prírastok.

13.10.2022 06:00
debata
Seriál Chatári sa zjavia na obrazovkách Markízy... Foto: TV Markíza
chatári, mórová, igonda, Seriál Chatári sa zjavia na obrazovkách Markízy už čoskoro.

Jesenná televízna sezóna je v plnom prúde a už čoskoro sa na obrazovkách ukáže ďalšia seriálová novinka z produkcie Markízy. Toto sú prvé detaily o komediálnom seriáli Chatári, ale aj herecké obsadenie!

televízne noviny, Čítajte aj Veľké zmeny v Televíznych novinách. Markíza láka divákov novou konkurenčnou výhodou

Diváci si budú môcť vychutnať komediálny pohľad na partiu svojských ľudí, ktorí majú svoje nádeje a sny, rôzne tajomstvá a snažia sa spoločne zvládnuť jeden cieľ, ktorý ich spája: zúfalo sa snažia cítiť dobre a relaxovať v prírode po náročnom pracovnom týždni. Sú rozhodnutí byť v pohode, aj keď sú vystresovaní ako čert, nahnevaní, deprimovaní alebo zranení.

white lotus, Čítajte aj Október na HBO Max: Seriál ovenčený cenami a top hviezdami nabité filmy

Chatári sú oddychový seriál pre celú rodinu, ktorý nepodceňuje divácky intelekt. Je plný vtipných dialógov a komických, ľahko absurdných situácií. Natáčaný je podľa úspešnej českej predlohy s názvom Osada z pera jedného z najúspešnejších tamojších scenáristov Petra Kolečka. Jeho slnkom zaliatou, až prázdninovou atmosférou pravidelne otriasajú konflikty, ktoré sú zdrojom situačného slovného humoru.

V malej chatovej osade sa diváci zoznámia s rôznymi postavami, ktoré spolu cez víkendy fungujú ako komunita s vlastnými pravidlami a zákonmi, s jedinečnou hierarchiou a mocenským reťazcom a s vlastnými skrytými tajomstvami. Kvôli predsudkom, láske či prijatiu ostatných musia zdolať množstvo prekážok.

V hlavných úlohách: Diana Mórová, Mária Schumerová, Marko Igonda, Jana Kovalčíková, Braňo Mosný, Barbora Švidraňová, Zuzana Kubovčíková Šebová, Vlado Kobielsky, Helena Krajčiová, Maroš Kramár, Marta Sládečková, Sväťo Malachovský, Ivan Romančík, Marián Miezga a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Chatári