Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé zábery napovedajú skvelú sériu! Dočkajú sa fanúšikovia poriadneho sci-fi reparátu?

Streamovacia platforma Paramount+ prelomila mlčanie o piatej sérii Star Trek: Discovery. Vonku sú prvé zábery z piatej série, ktorá však nemá ešte určený dátum premiéry.

18.11.2022 06:00
star trek, discovery, Foto:
Záber zo 4. série seriálu Star Trek: Discovery.
debata
DSC00843 Čítajte aj Pripravte si vreckovky! Najväčší "doják" Jojky sa vracia s jubilejnou sezónou

Fanúšikovia dúfajú, že sa nového dobrodružstva vesmírnej lode Discovery dočkajú na jar 2023. Práve Star Trek: Discovery je vlajkovou loďou online stanice, ktorá pred rokmi vo veľkom priniesla nové, moderné spracovanie celého Star Trek univerza. Kým prvé série prinášali zaujímavé príbehy, ktoré sa však nevyhli kritike skalných fanúšikov, nová generácia divákov si toto pojatie pochvaľovala. A začali pribúdať nové série, ale aj spin-off seriály. Pomaly, ale iste na napĺňa počiatočná vízia Paramount+ vytvoriť jeden veľký prepojený vesmír a viacero seriálov.

westworld, Čítajte aj Trpký koniec veľkého seriálového hitu: Táto séria zabila kompletne všetko

Avšak tretia a štvrtá séria nenaplnila očakávania a preukázateľne išla kvalita nadol. To, čo kedysi lákalo filmovými vizuálnymi efektami, akčnými scénami, zaujímavým príbehom, sa v najnovších častiach stalo nudnou filozofickou telenovelou s otravnými a neraz zbytočnými postavami, ktoré lamentujú nad nesmrteľnosťou chrústa. Z 13-dielnych sezón boli len tri, štyri zaujímavé a ostatné bola vata. Tvorcovia sa zamotali do vlastných nezmyslov.

sex v meste, ako to bolo dalej, sarah jessica parker, Čítajte aj Hviezdy Sexu v meste naplno nakrúcajú nové časti: Takto vyzerajú prvé fotky

Napraví reputáciu Discovery nadchádzajúca piata séria? Streamovacia služba po dlhých mesiacoch príprav ukázala prvé zábery a načrtla základnú charakteristiku príbehu. Dočkajú sa diváci poriadneho reparátu a akčnej vesmírnej jazdy? Prichádzajúca sezóna rozohrá doslova mýtický príbeh o veľkej a neznámej vesmírnej sile. Tím lode Discovery sa ocitne až na okraji galaxie, aby hľadal po dávnych stopách, ktoré by ich doviedli k novému zdroju energie. Pochopiteľne, preteky za novou vesmírnou silou budú divoké, keďže zvesti o tomto poklade sa veľmi rýchlo rozšíria a každý ho bude chcieť získať pre seba!

Pozrite si prvé zábery z piatej série Star Trek: Discovery!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba