Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude riadne psycho a dráma! Takto ste temnú rodinu doteraz ešte nevideli

Zabudnite na klasický humor, ktorý rodina Addamsovcov prinášala v predchádzajúcich filmových a seriálových spracovaniach.

23.11.2022 06:00
addams family, addamsovci, wednesday, Foto:
Od 23. novembra je na Netflixe k dispozícii nový seriál Wednesday, nové spracovanie rodiny Addamsovcov.
debata

Netflix už dnes, teda 23. novembra predstaví dlhoočakávanú temnú seriálovú novinku Wednesday, ktorá sa zameria na život temnej dcéry. Námet priniesol legendárny režisér Tim Burton, ktorý je známy svojím netradičným vizuálnym spracovaním svojich diel a bizarnosť preniesol aj do tejto neskoro jesennej novinky.

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

O čom bude nový seriál? Wednesday je temná, tvrdá, bez emócií a už vystriedala veľa škôl, kde šírili len strach a preto vždy musela odísť. Jej rodičia sa rozhodnú, že musí ísť študovať tam, kde si nájde seberovných a netradičných priateľov. Prichádza do Nevermore Academy, kde sú zvláštni študenti a mohla by sem zapadnúť. Lenže… Aj táto škola skrýva krvavé tajomstvo a hlavná hrdinka, ktorá na seba strhne pozornosť ho začne odhaľovať! Mladú Wednesday stvárni nádejná herečka Jenna Ortega.

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Catherine Zeta-Jones hrá matriarchu rodiny Addamsovcov Morticiu, Luis Guzmán stvárni Gomeza. Herecké obsadenie tiež zahŕňa Isaaca Ordoneza ako Pugsleyho, Victora Dorobantu ako Vec, George Burcea ako Lurcha, Gwendoline Christie sa predstaví ako Larissa Weems, riaditeľka Nevermore Academy, pričom pred rokmi chodila do školy s Morticiou a majú spolu pasívno-agresívny vzťah.

Všetko nasvedčuje tomu, že Netflix prekvapí dramatickým a nemilosrdným spracovaním a dobre známe postavičky ukážu svoju úplne inú polohu. Nebude chýbať smrť, strach, démon a nikto nemá garantované prežitie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Wednesday