Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepríjemné prekvapenie: Druhá šanca druhýkrát podliezla divácku hranicu, nahor sa driape Farma

S nástupom typického jesenného počasia a kratších dní sa diváci vracajú do obývačiek a je zaujímavé sledovať ich preferencie.

10.10.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca negatívne prekvapila. Opäť klesla pod svoje štandardné hodnoty, ktoré stabilne dosahovala.
debata
TOP TV programy september 2022 Čítajte aj Televízny september: Markíza a Joj zaradili plný plyn, RTVS šla na voľnobeh

Stabilne sa na vrchole rebríčka umiestnila pondelková Druhá šanca, ktorá sa stala najsledovanejším programom zo všetkých televízií. Avšak po druhýkrát v tejto sezóne v celkovom publiku klesla pod svoju „štandardnú“ 500-tisícovú hranicu. V cieľovej skupine 12 – 54 si piata epizóda vybojovala 9,1% sledovanosť s trhovým podielom 30,5%. Celkovo pri obrazovkách sedelo 495-tisíc divákov.

Pokles nastal nielen v celkovom publiku, ale aj sledovanosti v komerčnej cieľovke, v ktorej sa lekárska dráma prepadla pod 10% hranicu.

emily in paris, Čítajte aj Toto bude poriadne štýlová séria! Netflix ukázal prvé fotky zo svojho parížskeho hitu

V rámci najsledovanejších nespravodajských relácií sa vysoko umiestnila Jojka so svojou podvečernou šou nielen o varení – Bez servítky. Uplynulý týždeň opäť tvorcovia stavili na kontroverznú účinkujúcu – Alex Vortex, ktorá rozvírila najmä reakcie na sociálnych sieťach, čo napokon sa pretavilo aj na výslednej sledovanosti.

walking dead, Čítajte aj Október na Disney+: Nové časti seriálových hitov, ale aj príprava na strašidelný Halloween

Bez servítky uplynulý pondelok štartovalo s 4,7% sledovanosťou a 23,8% podielom na trhu v cieľovke 12 – 54. Šou si pozrelo až 305-tisíc divákov, pričom tesne dýchala na chrbát večernej Hranici, ktorú si pustilo 311-tisíc divákov.

Neotrasiteľnú pozíciu si udržuje markizácka Farma v druhom prime-timeovom pásme. Stabilne premiérové epizódy sa držia nad 4% sledovanosťou. Inak to nebolo ani pred týždňom, keď reality šou uhrala 4,2% rating s 22,4% podielom na trhu, celkovo ju sledovalo 270-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Bez servítky #seriál Druhá šanca #Farma 14