Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne sa znova nakrúca! Pokračovanie Sexu v meste sa znova hlási o slovo

Druhá séria voľného pokračovania s názvom Ako to bolo ďalej... (And Just Like That...) smeruje do produkčnej fázy!

25.10.2022 06:00
sex v meste, and just like that, Foto:
Druhá séria dorazí v prvej polovici budúceho roka.
debata
pán profesor, Čítajte aj Tvrdý pád seriálového hitu na divácke dno: Pán profesor ešte nikdy neklesol takto hlboko

Tí, ktorí si mysleli, že nová desiatka epizód stihne doraziť ešte tento, zostanú sklamaní. Televízia HBO už pred časom odavizovala, že Carrie a jej priateľky vtrhnú na obrazovky v prvej polovici 2023. Pôvodne sa predpokladalo, že sa stihne nakrútiť jedna séria ročne, avšak záväzky hlavných hrdiniek ukázali, že to tak nebude. Teraz už však majú všetky čas. Všetko je pripravené!

Kronika Orgasmu Čítajte aj Odvážna Česká televízia: Dejiny sexu, homosexuality a orgazmu v novej dokusérii

Scenáre, príbeh, lokácie, kostýmy a filmári s hercami môžu znova vybehnúť do ulíc New Yorku, aby nakrútili pokračovanie Sexu v meste. Ako prvá sa pochválila Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) s letným náznakom scenára k prvej časti druhej série. To bolo jasné znamenie, že čoskoro rozbehnú kamery.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

Druhá séria by mala priniesť viacero prekvapení. Vyzerá to tak, že Samantha zo seriálu nezmizne ani v druhej sérii! Autor seriálu Michael Patrick King oficiálne potvrdil, že neskrotná dračica sa vráti! Akým spôsobom, to nie je známe. Nikto neráta s možnosťou, že sa podarilo presvedčiť Kim Cattrall na účasť v tomto projekte.

Ten, kto sa fyzicky ukáže v seriáli, bude dobre známa postava z pôvodného seriálu a druhého samostatného filmu. Na scénu sa vráti druhý osudový muž Carrie. Áno je to tak, Aiden sa ukáže vo viacerých epizódach. Herec John Corbett, ale aj samotní tvorcovia potvrdili, že táto dôležitá postava bude účinkovať v príbehu novej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Sex v meste #HBO Max #And Just Like That