Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor poriadne prekvapí! Diváci sa v príbehu dočkajú hviezdneho hosťa

Fanúšikovia obľúbeného seriálu sa môžu tešiť na hviezdne hosťovanie.

04.10.2022 08:29
pán profesor, Foto:
Premiérová epizóda Pána profesora bude mať premiéru opäť v utorok večer.
debata
Pečie celé Slovensko II, Česko Slovensko má talent X, Tvoja tvár znie povedome VII Čítajte aj Ako dopadol vyhrotený nedeľný súboj? Spokojná nemôže byť žiadna televízia

Tvorcovia angažovali známu tvár. Raper Ego si vyskúša rolu herca. Ego sa v seriáli spriatelí so Samom, seriálovým pánom profesorom, s ktorým sa spoločne ocitnú na jednej nemocničnej izbe. So Samom budú spoločne riešiť nielen rap, študentské problémy, ale aj Samov vzťah s Klaudiou, herečkou Gabikou Marcinkovou. Známeho hudobníka tak uvidíme ako mediátora ich komplikovaného vzťahu.

Adam Bardy Čítajte aj Po Koleníkovi našla Markíza novú hviezdu. Je súčasťou utajovaného denného seriálu

Seriál Pán profesor otvára rôzne problémy študentov a inak tomu nebude ani v šiestom dieli. Ten bude riešiť dôležitosť priateľstva na pozadí príbehu študenta, ktorý sa za každú cenu túži stať raperom: „V mojej epizóde sa rieši to, že ak chce niekto niečo dokázať v rape, musí byť pravý. A tiež kamarátstvo. K rapu sa to celkom hodí, je dosť o kamarátoch. Ak chce niekto niečo dokázať, nemôže kamarátov hádzať pod vlak,“ priblížil Ego, ktorý si v seriáli zahrá jednu z ústredných úloh.

Divákov prekvapí raper Ego v najnovšej epizóde. Foto: TV Markíza
pán profesor, ego, Divákov prekvapí raper Ego v najnovšej epizóde.
pán profesor, Čítajte aj Kreujú sa divácke úspechy: Boduje Markíza Krimi, Nemocnica, Farma, Pán profesor sa ustálil na nových minimách

Spoluprácu s Tomášom Maštalírom si raper pochvaľuje: „Tomáš bol skvelý. Bavili sme sa, ako keby sme spolu vyrastali,“ priznal s tým, že na pľaci vládla výborná atmosféra: „Prekvapilo ma, že tam nebola napätá atmosféra, ale práve naopak, uvoľnená. Režisér mal veľmi žoviálny, usmievavý prístup,“ prezradil Ego s tým, že ho chválil, aj keď v niektorých momentoch vedel, že to mohol „zahrať“ lepšie.

Ako sa teda obľúbený hudobník zhostil roly herca, uvidíte už v utorok o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ego #TV Markíza #seriál Pán profesor