Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dobrá, ale aj zlá správa: Nová séria Zaklínača je hotová, jej premiéra bude až v roku 2023

Netflix fanúšikom temného seriálu Zaklínač priniesol dve správy. Nová séria je hotová a v postprodukcii, preto nebolo možné ešte uvidieť nové zábery. To ide ruka v ruke s oznámením, že nová osmička epizód bude mať premiéru v lete 2023.

17.12.2022 06:00
witcher, zaklínač, Foto:
Na tretiu sériu Zaklínača si budú musieť fanúšikovia ešte počkať. Dorazí v lete 2023.
debata
neskoro večer, silvester, Čítajte aj Silvester na RTVS: Kopec premiérovej zábavy s najúspešnejšími televíznymi reláciami roka

Prvé zábery vznikli 31. marca. Fanúšikovia si sľubujú, že práve nadchádzajúca séria by mohla byť tou, zatiaľ, najlepšou. Posledná klapka padla na konci leta. Vo vzduchu zároveň visí aj ďalšie bombastické oznámenie. Šepká sa, že by tvorcovia seriálu mohli dostať od Netflixu zelenú na štvrtú, ale rovno aj na piatu sériu. To by scenáristom rozviazalo ruky a mohli by s väčším časovým predstihom napísať nové série, čo by zrýchlilo aj samotné nakrúcanie a skrátili by sa medzery medzi vysielaním.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markíza prináša svoj najväčší risk! Na obrazovky mieri jej prvý historický seriál

Medzi prvou a druhou sériou to boli dva roky. Medzi dvojkou a trojkou to bude rok a pol. Ak by sa nové série uvádzali s ročným rozostupom, bolo by to ideálne nielen pre divákov, ale aj samotný Netflix. Ten by dokázal udržať pozornosť fanúšikov na maxime.

Čo má však bližšie k vysielaniu, je prvý hraný spin-off s názvom The Witcher: Blood Origin. Miniséria ukážu Kontinent tisíce rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. A ako už názov naznačuje, pôjde o príbeh, ktorý ukáže pôvod nielen Zaklínačov. Kontinent bude vyzerať úplne inak, pomery budú iné, ale aj prostredie. Prečo vznikli Zaklínači? Odkiaľ sa vzali monštrá, pred ktorými chránia kráľovstvá?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #The Witcher