Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rozlúčková séria tohto hitu klope na dvere! Kým nastane úplný záver, chvíľu to potrvá

Prvé zábery z veľkolepej štvrtej série, ktorá vznikla vďaka Netflixu, hovoria jasne! Na záchranu vlastných životov nezostáva veľa času.

18.10.2022 06:00
manifest, Foto:
Prvá polovica poslednej série Manifestu dorazí na Netflix 4. novembra.
debata
pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový Pán prsteňov si zlizol vlnu kritiky! Vyletela miliarda dolárov hore komínom?

Podarí sa pasažierom letu 828 zvrátiť vlastný dátum smrti? Seriál Manifest smeruje k svojmu veľkému záveru. A to vďaka Netflixu, ktorý seriál seriál zachránil a doprial mu možnosť dorozprávať komplikovaný príbeh o zmiznutom lietadle, ktoré sa z ničoho nič vrátilo po 5,5 roku. Pôvodne seriál vysielala televízia NBC, tá seriál zrušila po troch sériách, pre nízku sledovanosť v lineárnom vysielaní. Lenže seriál valcoval na streamovacích platformách, čo televízii príliš nevyhovovalo a nevedela vykryť finančné straty.

Pečie  celé Slovensko Čítajte aj Pečie celé Slovensko ovládlo obrazovky, po tretej časti je najsledovanejšou šou jesene

Problémom Manifestu bol fakt, že tvorcovia jasne povedali, že potrebujú šesť sérii na to, aby kompletne vyrozprávali celú pointu záhadného príbehu. NBC im tieto plány prekazila presne v polovici. Nastali mesiace bojov o odkúpenie celého projektu. Až po zrušení sa ukázalo, že tento seriál má obrovskú divácku základňu, čo sa potvrdilo aj Netflixu, ktorý uviedol všetky série naraz. Napokon, keď nádeje na záchranu takmer zhasli prišlo rozhodnutie, že streamovací gigant Manifest predsa len odkúpi a dá mu náležitý záver.

crown, koruna, diana, Čítajte aj Seriál o Alžbete II. sa čoskoro vráti! Nová séria bude mať premiéru už...

Bol v tom však háčik. Tvorcovia nedostali tri série, ale len jednu. A to pomerne veľkú, rovno 20 častí, aby do nich vpratali dejové zápletky, ktoré seriál uzavrú. Očividne sa im to podarilo.

Diváci si však na úplný záver budú musieť ešte počkať. Netflix chce z Manifestu vyťažiť, čo najviac a preto rozdelil sériu na dve polovice. Prvá desiatka epizód dorazí už 4. novembra. Pokračovanie zrejme až začiatkom budúceho roka.

Všetko nasvedčuje tomu, že fanúšikov čaká poriadne divoká jazda! Toto je trailer k poslednej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Manifest