Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledná séria plná nadávok je už za rohom! Ako sa rozlúči trpký seriál od Netflixu?

Tretia séria Dead to Me (Smrť nás spojí) sa objaví už v novembri!

13.10.2022 06:00
dead to me, Foto:
Tretia séria hitu Dead to Me príde na Netflix 17. novembra.
debata

Po dvoch rokoch od druhej série sa konečne celý príbeh dvoch žien, ktoré spájajú vraždy ich osudových mužov konečne uzavrú. Podarí sa im uniknúť spravodlivosti? Alebo priznajú svoje zločiny z afektu a pôjdu za mreže?

chatári, mórová, igonda, Čítajte aj Markíza sa už vo veľkom chystá na štart ďalšieho seriálu: Poznáme prvé detaily

Absolútnou devízou je samotný príbeh, ktorý je založený na dvoch osobnostne rozdielnych ženách, ktoré si „nechtiac“ zabili svojich osudových mužov a osud ich cesty vôbec nie náhodou spojil. Zdanlivo temnému príbehu kraľuje herecké obsadenie založené na dvoch ženských pilieroch, na ktorých stojí a padá. Herečka Christina Applegate, dobre známa aj slovenským divákom zo seriálu Ženatý so záväzkami, má na konte svoju životnú rolu. Jej Jen Hardingová v prvej sérii prišla o manžela, ktorého zrazilo auto a páchateľ ho nechal zomrieť ako psa na krajnici.

televízne noviny, Čítajte aj Veľké zmeny v Televíznych novinách. Markíza láka divákov novou konkurenčnou výhodou

Dead to Me akcentuje práve na svoj názov. Smrť spojila všetky hlavné postavy, či sa im to páči alebo nie. Skôr sa im to nepáči a neraz sú zúfalé z vlastných činov, životov a slepých uličiek, kam sa dostali vlastnou vinou. Potom nepomôžu ani nadávky a mentálna horská dráha, ktorú zažívajú. Neraz sa ťažko verí tomu, že sa im podarí unikať spravodlivosti, ale keby ich chytili, bolo by po seriáli, preto tieto neuveriteľné dejové kľučky sú potrebné. Avšak už spomínaná karma sa oklamať nedá a dáva všetkým poriadne zabrať.

white lotus, Čítajte aj Október na HBO Max: Seriál ovenčený cenami a top hviezdami nabité filmy

Hoci nadchádzajúca tretia séria bude rozlúčková, je jasné, že bude opäť poriadne divoká a dopraje postávam dostatočné konce. Pritom je ťažké si predstaviť, aké konce si tieto postavy zaslúžia. To je ďalšia devíza tohto seriálu. Divák je nútený vyjsť zo svojej komfortnej zóny a lavírovať na hrane zákona. Pôjdu nakoniec všetci do väzenia? Priznajú sa? Alebo budú žiť na slobode s poriadnymi výčitkami svedomia, čo sa rovná v podstate väzeniu a nebudú vedieť už nikdy normálne fungovať?

Netflix zverejnil teaser trailer k tretej sérii, ktorá sa objaví už 17. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Dead to me