Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Iba jednorazový výkyv: Druhá šanca opäť na vrchole ako absolútny jesenný hit

Druhá šanca po prvom väčšom prepade sledovanosti je opäť v plnej sile a s rekordnými výsledkami. Farma si drží silný status jednotky na trhu vo svojom slote, Jojka s Láskou na chate zas atakuje titul prepadáku.

03.10.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca sa so sledovanosťou opäť prehupla cez 500-tisícovú hranicu veľkosti publika.
debata
dobrý doktor, Čítajte aj Seriálový október je tu! Pripravte sa na poriadnu nádielku, vracajú sa hity

Druhá šanca aj so štvrtou premiérovou epizódou aktuálnej 2. série potvrdzuje status diváckeho hitu. V oboch hlavných cieľových skupinách sa v pondelok 26. septembra 2022 stala na obrazovkách televízie Markíza suverénne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Dárius Haraksin Čítajte aj Štartuje JOJ 24. Čo si pre divákov pripravila nová spravodajská televízia?

Seriál z lekárskeho prostredia dosiahol v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 rating 10% a v rámci jeho doterajšej histórie druhý najvyšší trhový podiel 32,5%. Medzitýždenne si z hľadiska ratingu polepšil o 0,6 percentu­álneho bodu a podiel na trhu mu stúpol o 2,1 percentu­álneho bodu. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 14,9% a film Na noc doktorom na Jednotke RTVS podiel na trhu iba 3,8%.

trojka, Čítajte aj Zásadné škrty v RTVS. Trojka definitívne končí, otázne sú osudy týchto relácií a moderátoriek

Táto epizóda prilákala k obrazovkám 524-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a aj v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post jednoznačne najsledovanejšieho programu dňa. V porovnaní s minulým týždňom získala Druhá šanca na svoju stranu ďalších 34-tisíc divákov, pričom v čase vysielania mala dosah na 702-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

príbeh služobníčky, Čítajte aj Je rozhodnuté! Nemilosrdne krutý svetový seriálový hit má pred sebou posledné série

Jednotkou na trhu bola v čase vysielania aj nasledujúca úspešná reality šou Farma, pondelková premiérová epizóda si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 4,2% a nadpriemerný trhový podiel 24%. Konkurenčná Jojka sa naďalej trápi so šou Láska na chate (podiel na trhu 6% v CS 12 – 54) aj s nasledujúcim Inkognitom (podiel na trhu 7,1% v CS 12 – 54).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca