Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Opäť potečú potoky krvi! Najväčší psychopat Netflixu sa čoskoro prihlási o slovo

Vražedný seriál You čoskoro predstaví svoju štvrtú sériu. Na premiéru si treba počkať.

13.12.2022 06:00
you, Foto:
Štvrtá séria hitu You dorazí 10. febuára.
debata
tri oriešky na popolušku, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

Netflix sa vo veľkom pripravuje aj na rok 2023! Hoci ešte do konca tohto ponúkne kopec zaujímavého obsahu, potrebuje predplatiteľov navnadiť aj na ďalšie dlhšie obdobie. Jedným z ťahúňov prvých mesiacov budúceho roka má byť návrat megahitu You. Fanúšikovia sa s týmto seriálom naposledy stretli na jeseň 2021, tento rok sa museli zmieriť s faktom, že nové časti nebudú. Tvorcovia však nesedeli so založenými rukami, počas leta padla posledná klapka štvrtej série, ktorá bude čoskoro k dispozícii.

Silvester 2022, markíza, Čítajte aj Silvester na Markíze: Žiadne reprízy! Pripravte sa na niekoľkohodinový zábavný špeciál

Streamovacia služba avizuje, že nová desiatka epizód dorazí začiatkom budúceho roka. No bude v tom háčik! Podobne ako pri Stranger Things, tak aj You čaká rozpoltená séria. Netflix evidentne udomácňuje novú stratégiu pri svojich najväčších hitoch. Chce si tak zabezpečiť dlhšiu pozornosť publika. Prvá várka premiérových častí dorazí 9. februára, tá druhá, presne o mesiac neskôr, teda 9. marca.

emily in paris, Čítajte aj December na Netflixe: Tomu sa hovorí nádielka! Zaklínač, ale aj návrat do Paríža

Novú sériu čaká poriadny reštart! Psychopatický stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) po troch sezónach kompletne zmení svoj život. Nová identita, nová krajina, nový kontinent! Za konci trojky, keď sa vysporiadal so svojou menej vyšinutou manželkou Love, keď zabezpečil, aby ich syn vyrástol v normálnej rodine a nafingoval vlastnú smrť, môže teraz začať s čistým štítom. Teda, je hnaný túžbou svoju ďalšiu osudovú lásku Marienne, ktorá pred ním utiekla.

Posledné zábery ostatnej série ukázali, že Joe ocitol v Paríži a práve tu zotrvá. Omyl! Tvorcovia pozmenili svoje plány a celý dej presunuli do Londýna. Joe už opäť nebude Joe. Vymyslel si novú identitu, profesora Jonathana Moora. Jeho posadnutosť zostáva, no čaká ho skupina úplne nových postáv, ale aj reálií. Európa nie je Amerika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #You #televízna sezóna 2022/2023