Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Druhá šanca si rekord neudržala: Nepríjemný prepad v celkovom publiku

Lekárska dráma Markízy je stále jednoznačne najsledovanejším seriálom na trhu, ostatná epizóda však zaskočila prepadom v celkovom publiku.

26.09.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Druhá šanca má za sebou prepad sledovanosti.
debata
Netflix Čítajte aj Netflix spustí lacnejší paušál s reklamou už tento rok. Prilákať chce 40 miliónov nových divákov

Celkovo najsledovanejším programom dňa sa minulý pondelok v cieľovej skupine 12 – 54 stala tretia premiérová epizóda Druhej šance. Táto epizóda si pripísala rating 9,4% a nadpriemerný trhový podiel 30,4%. Seriál Hranica zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu iba 17% a film Zátopek na Jednotke RTVS ešte nižší trhový podiel 7,2%. Druhá šanca obzvlášť oslovila mladé diváčky vo veku od 15 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania seriálu zabezpečili trhový podiel až 42,7 %.

tvoja tvár, tvoja tvár znie povedome, Čítajte aj Je to potvrdené: Markízácka ťažisková šou prestáva fungovať na Slovákov

Spomínaná epizóda prilákala k obrazovkám 490-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov a v tejto širšej cieľovej skupine mu patril post najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. V čase vysielania zasiahol až 622-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Čo sa týka celkového publika, tak Druhá šanca má na konte najslabší výsledok tejto série. Doteraz odvysielané epizódy sa držali nad 500-tisícovou hranicou.

Kristína Kövešová Čítajte aj Veľká moderátorská výmena na Markíze: Odídeného Hermana na obrazovkách vystrieda...

Doteraz si najnovšia séria Druhej šance držala rekord v rámci druhej epizódy. Spomínaná epizóda dosiahla v cieľovej skupine 12 – 54 rating 10,5% a doposiaľ absolútne rekordný trhový podiel 34,5%. Pri obrazovkách sedelo 539-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Seriál medzi druhou a treťou epizódou stratil takmer 50-tisíc divákov.

The Good Nurse, Dobrá sestra Čítajte aj Nenechajte si ujsť! Jessica Chastain a Eddie Redmayne v smrtiacej hre na mačku a myš

Naďalej sa darí aj reality šou Farma. V cieľovej skupine 12 – 54 bola v pondelok jednotkou na trhu s ratingom 4,6% a trhovým podielom 24,7%. Jojka zaznamenala s reality šou Láska na chate v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel iba 9,3% a so šou Inkognito ešte nižší podiel na trhu 8,1%. Túto epizódu, ktorá predchádzala veľkému vyhadzovu agresívneho súťažiaceho celkovo sledovalo 271-tisíc divákov, pričom dosah mala Farma až na 407-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Druhá šanca