Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé zábery veľkého hitu od Disney vyzerajú super! Premiéra je pomerne ďaleko...

Streamovacia služba Disney+ pripomína, že jeden z jej top seriálových hitov sa čoskoro vráti.

04.10.2022 06:00
the mandalorian, mandalorian, star wars, baby... Foto:
Kľúčová scéna z prvej epizódy, ktorá zmenila všetko. Prvé stretnutie Mandaloriana a Baby Yodu.
debata
pán profesor, Čítajte aj Kreujú sa divácke úspechy: Boduje Markíza Krimi, Nemocnica, Farma, Pán profesor sa ustálil na nových minimách

Mandalórian sa opäť hlási o slovo. Kým Disney stíhalo prvé dve série vyprodukovať iba s ročným rozostupom, na tretie pokračovanie si diváci museli počkať o „trošku“ dlhšie. Druhá séria mala premiéru na jeseň 2020. Malou náplasťou bol spin-off seriál The Book of Bobba Fett, v ktorom čiastočne pokračoval príbeh obľúbených postáv. Na plnohodnotné pokračovanie si však fanúšikovia Star Wars budú musieť počkať do februára 2023.

survivor, Čítajte aj Survivor u televíznych divákov prepadol. Markíza napriek tomu ohlásila novú sériu

Zdržanie spôsobil nabitý program hlavného predstaviteľa, herca Pedra Pascala. Ten prestúpil do konkurenčného seriálu od HBO, ktoré pripravuje adaptáciu počítačovej hry z názvom Last of Us. Apokalyptický seriál by sa takisto mal objaviť v priebehu budúceho roka a má rekordný rozpočet. Pascal preto musel svet Star Wars načas opustiť a Disney+ muselo s nakrúcaním tretej série počkať.

Adam Bardy Čítajte aj Po Koleníkovi našla Markíza novú hviezdu. Je súčasťou utajovaného denného seriálu

Prvé zábery z tretej série sľubujú akčný pohľad na ústrednú dvojicu, nebude chýbať milovaný Grogu, ktorý je opäť v náručí Mandalóriana. Ten čelí lovu zo strany vlastných, ktorí ho vylúčili z vlastných radov za porušenie základného pravidla – dal som dole z hlavy svoju bojovú helmu a ukázal svetu tvár. Navyše lovci stále chcú získať do svojich rúk malého záhadného tvora, ktorý má v galaxii veľkú hodnotu.

Pozrite si prvý trailer k tretej sérii Mandalóriana!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Mandalorian #Disney+