Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nič vám nehovoria mená seriálových víťazov Emmy? Poďte sa zoznámiť s tým najlepším v televíznom svete

Televízny svet v noci oslavoval! V USA odovzdávali ceny Emmy, čo je odrazom toho najlepšiemu, čo v súčasnosti môže divák nájsť. Mená víťazov sú známe. Zaujímavosťou je, že všetky sú dostupné aj pre slovenského diváka, väčšinou prostredníctvom streamovacích služieb. Ak vám názvy víťazných seriálov nič nehovoria, tak vám ich v nasledujúcom texte predstavíme!

13.09.2022 10:14
boj o moc, Foto:
Tretia sériu hitu Succession (Boj o moc) je kompletne dostupná už aj s českým dabingom. Pohodlne sa usaďte a užite si tento nekompromisne krutý seriál.
debata (1)

1. Boj o moc (Succesion)

Seriál vyhral cenu za najlepší dramatický seriál. Seriál Succession (Boj o moc) rozpráva príbeh o miliardárskej rodiny Royovcov, ktorá má v rukách mediálne impérium Waystar Royko a jeho prežitie závisí v každodennom boji o moc. Rodinné dedičstvo čelí vonkajším útokom, ale najmä vnútorným. Na jednej strane stojí nekompromisný otec, ktorý je zástancom starého systému. Konzervatívna hlava rodiny bojuje proti vlastným deťom a liberálnemu systému. Občas sa mu to podarí, občas nie.

emmy, boj o moc, succesion. Čítajte aj Prestížne ceny Emmy sú rozdané! Televízny svet ovládli tieto seriály...

Na druhej strane barikády sú potomkovia klanu Royovcov. Každý je iný a každý má inú predstavu, ako viesť impérium. A to je hnací motor pre všetky intrigy, zrady, faloš, neúprimnosť. Seriál Succession ukazuje doslova choré vzťahy medzi členmi rodiny, pričom je absolútne čudné, že títo ľudia sú schopní popri sebe koexistovať.

Všetky tri série sú dostupné na HBO Max, štvrtá séria bude mať premiéru v roku 2023.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Emmy #HBO #Emmy 2022