Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké seriálové hity sa otriasajú v základoch! Nové série a hromadné odchody postáv

Fanúšikovia hitov ako Sex Education alebo Euphoria zostali v posledných týždňoch mimoriadne zaskočení...Aktuálne sa pripravujú ich nové série a tvorcovia oznámili, že diváci prídu o viacero obľúbených postáv. Dôvod odchodov nie je známy. Producenti sa skrývajú za nič nehovoriace výhovorky - kreatívne dôvody.

05.10.2022 06:00
Sex Education, Foto:
Sex Education sa so 4. sériou vráti v roku 2023.
debata
survivor, Čítajte aj Survivor u televíznych divákov prepadol. Markíza napriek tomu ohlásila novú sériu

Najviac sa otriasa práve Sex Education od Netflixu. Tam už niekoľko mesiacov prebieha nakrúcanie štvrtej série a z príbehu miznú rovno štyri hlavné postavy, ktoré sa pravidelne objavovali v predchádzajúcich troch sériách. Ich neprítomnosť má byť spôsobená tým, že nové pokračovanie nemá nechať starý dej kameň na kameni a po udalostiach z konca tretej série by sa mala problémová škola Moordale zavrieť a partia priateľov sa rozdeliť. To je aj dôvod, prečo nové časti budú mapovať životy už len vybraných charakterov.

Trailer k 3. sérii Sex Education.
jeseň, internet Čítajte aj Návštevnosť webov: Skokanom septembra sú televízne weby, rástli aj spravodajské portály

Kto teda nebude súčasťou 4. série? Prvou je herečka Rakhee Thakrar, ktorá hrala milú, zdanlivo nesmelú učiteľku Emily Sands. „Nie som súčasťou novej série. Naozaj nemôžem hovoriť o tom, prečo,“ povedala herečka. "Ale som na túto show taký hrdý a vďačný, že som mohol byť súčasťou niečoho takého dôležitého.“

Thakrak dopĺňajú ďalšie tri herečky! Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) a Simone Ashley (Olivia), ktorá je novou hviezdou iného seriálu od Netflixu – Bridgerton.

extrémne premeny, Čítajte aj Markíza vrátila Jojke úder: Extrémne premeny zničili jej prémiovú kriminálku

„Absolútne sa mi páčilo byť súčasťou seriálu, tak veľmi… ale nanešťastie sa k tímu v 4. sezóny nepripojím,“ prezradila Patricia Allsion. „Naskytlo sa niekoľko ďalších príležitostí. Robím to tri roky a naozaj sa mi to páči.“

Dobrou správou je, že viaceré obľúbené postavy sú v bezpečí. V 4. sérii uvidíte: Asa Butterfield (Otis), Gillian Anderson (Jean), Ncuti Gatwa (Eric), Emma Mackey (Maeve), Connor Swindells (Adam), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Alistair Petrie (Mr. Groff), Aimee Lou Wood (Aimee), Mimi Keene (Ruby), Chaneil Kular (Anwar), Mikael Persbrandt (Jakob).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO #Sex Education #Euphoria