Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tieto veľké seriálové hity čakajú na svoju premiéru! Takáto bude jeseň na Netflixe

Streamovací gigant ešte túto jeseň predstaví niekoľko najväčších seriálových ťahúňov, na ktoré čakajú milióny divákov! Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré nemôžu chýbať vo vašom seriálovom zozname.

22.09.2022 06:00
wednesday, Foto:
Rodina Addamsovcov sa na jeseň vráti v seriáli, v ktorom si hlavnú úlohu uzurpuje temná dcéra Wednesday.
debata

1. Wednesday

Už počas tejto jesene dostane priestor netradičný, vizuálne atraktívny, mrazivo desivý seriál o temnej dcére z klanu Addamsovcov. Wednesday, ktorej sa postupne rozvíjajú jej nadprirodzené vlastnosti sa nevie zaradiť medzi rovesníkov. Do každej školy, do ktorej vstúpila, spôsobila strach, čo ju mimoriadne potešilo. No nemôže to tak zostať!

Morticia a Gomez sa rozhodnú, že musí nastúpiť do školy, kde bude medzi „svojimi“. Tou školu je Nevermore Academy. Avšak ani tu nepôjde všetko po masle. Wednesday sa dostane na stopu temného krvavého tajomstva plného vrážd, navyše sa začnú odhaľovať tajomstvá medzi jej matkou a riaditeľkou školy. Všetko bude zabalené do skvelého vizuálu, absurdného scenáru a objavia sa obľúbené postavičky, ktoré všetci dobre poznajú. Seriál ešte nemá určený presný dátum premiéry, dá sa však očakávať, že s ním Netflix počká do obdobia Halloweenu.

the last of us, Čítajte aj Super seriálová sezóna! Čo HBO predstaví? Svoj najdrahší seriál a nielen to...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #televízna sezóna 2022/2023