Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia prinútili Netflix, aby zachránil tento seriál! Takto vyzerá rozlúčka s ním

Seriál Manifest má za sebou turbulentné mesiace. Avšak podarilo sa ho zachrániť, aby odprezentoval svoju poslednú sériu.

20.09.2022 06:00
manifest, Foto:
Manifest sa čoskoro vráti.
debata
Dárius Haraksin Čítajte rozhovor Šéf novej televízie JOJ 24: Sme už pripravení vysielať, ale štart nechceme uponáhľať

Sila fanúšikovskej základne by sa nemala nikdy podceňovať. V čase sociálnych sietí do platí dvojnásobne a televízie by sa s divákmi nemali zahrávať a neuvážene rušiť obľúbené seriály. Tie sa môžu javiť, že majú slabšiu sledovanosť, avšak všetko môžu dobehnúť na streamovacích platformách.

To je aj prípad seriálu Manifest, ktorý televízia NBC na jar 2021 zrušila po troch sériách. Presne uprostred príbehu, ten tvorcovia rozvrhli na šesť sezón. Razom hrozilo, že sa nikto nedozvie pointu celého seriálu a teda, čo sa naozaj stalo s lietadlom a jeho pasažiermi, ktorý zažili 5,5 rokov trvajúci skok v čase.

Resident Evil, Čítajte aj Netflix s ďalším prepadákom! Nepodarilo sa mu zachrániť prekliatych zombíkov

Priestor na možné ďalšie série sa otvoril pre streamovacie spoločnosti, kde Manifest výrazne zabodoval. Po skončení tretej série, začiatkom júna, si vysielacie práve kúpil Netflix. V priebehu niekoľkých dní sa Manifest vyšplhal na popredné priečky sledovanosti. Streamovací gigant však tiež „prekvapil“, keď dal od Manifestu ruky preč. Nádej na ďalšie pokračovanie zhasla. Manifest ovládol Netflix počas celého leta a neprekonal ho ani jeho pôvodný obsah. To prinútilo streamovací gigant prehodnotiť svoj rezolútny postoj.

Nakoniec Netflix prekvapil, tentokrát v tom najlepšom slova zmysle. Manifest dostane zakončenie, ktoré potrebuje. Streamovací gigant si napokon objednal štvrtú rozlúčkovú sériu. Tá bude mať až 20 epizód a bude rozdelená na dve polovice. Tá prvá sa dostane k nedočkavým divákom už 4. novembra tohto roka!

Láska na chate Čítajte aj Z Lásky na chate nie je divácky hit. Iskrí to len v komentároch na sociálnych sieťach

Štvrtá séria, ktorá sa odohráva dva roky po tom, čo Graceina brutálna vražda obrátila život rodiny Stoneovcov naruby. Životy všetkých sú v troskách, keď zničený Ben naďalej smúti za svojou manželkou a hľadá svoju unesenú dcéru Eden. Ben, pohltený svojím žiaľom, odstúpil zo svojej úlohy spolukapitána záchranného člna a nechal Michaelu, aby ho viedla sama – takmer nemožný výkon, keďže každý pohyb pasažierov teraz monitoruje vládny register. A dátum smrti sa nezadržateľne blíži! Podarí sa ho zvrátiť?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Manifest #televízna sezóna 2022/2023