Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máte radi seriál Dobrý doktor? Tak táto chystaná novinka vás naozaj poteší

Vyzerá to tak, že svet Dobrého doktora sa zväčší. Televízia ABC chystá spin-off seriál!

16.09.2022 06:00
the good doctor, dobrý doktor, freddie highmore, Foto:
Dobrý doktor by mohol dostať seriálového súrodenca.
debata
Lenka Jesenáková Čítajte rozhovor Odborníčka na mediálny biznis: Streamovacie služby považujeme za luxus, pomáha to klasickým televíziám

Začiatkom októbra televízia ABC odštartuje vysielanie šiestej série obľúbenej lekárskej drámy a to rozhodne v dohľadnej dobe nemusí byť všetko! Keďže Dobrý doktor aj po rokoch stále prináša dobré výsledky sledovanosti, táto značka môže expandovať, pričom je to dobrý znak aj pre pôvodný seriál. Ten má nádej na bezproblémové obnovenia aj do ďalších sezón.

ally mcbeal, ally mcbealová, Čítajte aj Tomu sa hovorí poriadny zvrat! Chystá sa návrat legendárneho komediálneho seriálu

Tvorcovia sa rozhodli realizovať svoj plán so spin-off seriál s názvom The Good Lawyer. Hlavnú úlohu by stvárnila mladá právnička Joni, ktorá bojuje s obsedantno-kompuluzívnou poruchou, avšak jej brilantná myseľ z nej robí fantastickú právničku. Nový potenciálny seriál teda zopakuje podobnú základnú zápletku ako z pôvodného Dobrého doktora. To, že prípravy novinky sú pomerne ďaleko svedčí aj fakt, že dve kľúčové postavy z tohto seriálu sa predstavia už počas šiestej série. A to rovno v jeho poslednej tohtoročnej epizóde pred Vianocami.

sledovanie televízie Čítajte aj Slovenské obývačky pozor: Bude ešte viac reklamy v televízii? Nový zákon to umožňuje

„Pomerne nová vo svojej luxusnej právnickej firme, Joni, ktorá je zábavná, dychtivá, sebavedomá a trochu úzkostlivá, je súčasťou Shaunovho tímu právnej ochrany. Napriek tomu, že Joni prešla právnickou fakultou a advokátskou skúškou, symptómy jej choroby si vyberajú krutú daň na jej osobnom a profesionálnom živote. Joni, ktorá žije s obsedantno-kompuluzívnou poruchou, nikdy nechcela, aby sa s ňou zaobchádzalo inak, a často je za svoje symptómy v rozpakoch. Je skvelá právnička, ale bola nútená pohroziť žalobou, keď sa ju pokúsili vyhodiť kvôli jej zvláštnemu správaniu.

Andrea Pivarčiová Čítajte aj Ďalšie otrasy v RTVS. Končí hovorkyňa a riaditeľka komunikácie

Televízia ABC však oficiálne nerozhodla, či potenciálnom seriálu dá zelenú. Zrejme rozhodnú ohlasy po odvysielaní pripravovanej epizódy. Túto sezónu štartuje aj spin-off Zelenáča (The Rookie) o federálnych agentoch. Zdá sa, že televízia dávajú prednosť seriálovým odnožiam známych značiek, ako keby sa púšťali do produkcie nových neistých námetov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Good Doctor #Dobrý doktor