Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto vyzerá naozaj...krvavo! Netflix potvrdil jesennú premiéru šialenej novinky

Netflix chystá pre svojich predplatiteľov poriadne chutnú jesennú chuťovku!

13.09.2022 06:00
debata
Seriál Wednesday počas jesene dorazí na Netflix. Foto: Netflix
wednesday, Seriál Wednesday počas jesene dorazí na Netflix.

To, že streamovací gigant už dlhší čas chystá návrat kultovej Addamsovej rodiny, nie je tajomstvo. Avšak aj v tomto prípade nastal zvrat. Hlavnú pozornosť si prevzala dcéra Wednesday. Rovnomenný 8-dielny seriál sa objaví počas jesene na Netflixe. Dobrou správou je, že sa objaví aj zvyšok bláznivej rodiny, no budú mať menšie úlohy.

Andrea Pivarčiová Čítajte aj Ďalšie otrasy v RTVS. Končí hovorkyňa a riaditeľka komunikácie

O čom bude nový seriál? Wednesday je temná, tvrdá, bez emócií a už vystriedala veľa škôl, kde šírili len strach a preto vždy musela odísť. Jej rodičia sa rozhodnú, že musí ísť študovať tam, kde si nájde seberovných a netradičných priateľov. Prichádza do Nevermore Academy, kde sú zvláštni študenti a mohla by sem zapadnúť. Lenže… Aj táto škola skrýva krvavé tajomstvo a hlavná hrdinka, ktorá na seba strhne pozornosť ho začne odhaľovať! Mladú Wednesday stvárni nádejná herečka Jenna Ortega.

príbeh služobníčky, Čítajte aj Seriálový september na HBO Max: Návrat mrazivého megahitu, aj pokračovanie Rodu draka

Tento seriál je o to zaujímavejší, že pri tvorbe asistoval legendárny režisér Tim Burton, známy svojimi nevšednými vizuálnymi prevedeniami filmov. Tento seriál sa dočká naozaj skvelej vizuálnej, ale aj dramatickej atmosféry! A samozrejme bude šialený! Addamsovci nezostanú svojej povesti nič dlžní!

Pozrite si prvý teaser trailer.

Catherine Zeta-Jones hrá matriarchu rodiny Addamsovcov Morticiu, Luis Guzmán stvárni Gomeza. Herecké obsadenie tiež zahŕňa Isaaca Ordoneza ako Pugsleyho, Victora Dorobantu ako Vec, George Burcea ako Lurcha, Gwendoline Christie sa predstaví ako Larissa Weems, riaditeľka Nevermore Academy, pričom pred rokmi chodila do školy s Morticiou a majú spolu pasívno-agresívny vzťah.

Okrem toho sa Christina Ricci, ktorá stvárnila Wednesday v oboch filmov vráti do seriálu v úlohe, ktorá ešte nebola odhalená.

Presný dátum premiéry ešte nebol stanovený. Dá sa však predpokladať, že to bude neskôr počas jesene. V hre by mohol byť Halloween.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Wednesday