Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Veľká úľava a skvelá sezóna! Dobrý doktor dokázal, že nepatrí do starého železa

Verdikt

Salen navyše bola vykreslená mimoriadne prefíkane. Navonok pôsobila ako milá, ústretová, usmievavá osoba. No jej pozadie bolo ozaj kruté. Ľudské životy videla skrz ekonomické výsledky, šetrenie na nesprávnych miestach, čím ohrozovala poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Všetky karty stavila na marketingový imidž nemocnice. Týmito krokmi si rýchlo znepriatelila mnohých. Piata séria sa pohrala s viacerými postavami a rozdelila ich na dva tábory. Niektorí boli na strane Salen, iní robili všetko preto, aby prekazili fúziu. Scenáristom sa podarilo vykresliť tvrdú realitu, diváci zostali prekvapení z reakcií postáv. Príbehy Dobrého doktora začali poriadne baviť.

Záber z piatej série Dobrého doktora. Foto: ABC
dobrý doktor, Záber z piatej série Dobrého doktora.

Do toho všetkého, samozrejme, pútal príbeh Shauna (Freddie Highmore), ten stál pred veľkou dilemou. Skĺbiť kariéru a svadbu s Leaou (Paige Spara). Rozhodne ich čakala dlhá cesta, kým si povedali áno. Dobrý doktor sa zachránil vydarenou sériou a ukázal, že nepatrí do starého železa a má veľký potenciál ešte do ďalších sezón.

Navyše sledovanosť sa stabilizovala pod štyrmi miliónmi divákov, navyše profituje z predaja vysielacích práv na streamovanie. Preto televízia ABC sa svojej lekárskej drámy len tak ľahko nevzdá. Dobrou správou je, že šiesta séria sa tradične vráti začiatkom októbra. Je o to viac očakávanejšia, že dramatický záver série nechal fanúšikov v krvavom šoku a nie je jasné, či všetky obľúbené postavy budú pokračovať aj v nových častiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Good Doctor #Freddie Highmore #Dobrý doktor #televízna sezóna 2021/2022