Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Streamovacie služby padajú pod náporom divákov! Najnovšie to zavinila nová Hra o tróny

Rod draka má za sebou mimoriadne úspešnú premiéru, čoho znakom je, že streamovacia služba HBO Max nezvládala obslúžiť nápor nedočkavých divákov.

23.08.2022 06:00
rod draka, Foto:
Záber z prvej epizódy Rodu draka.
debata (2)

Rod draka bol postupne uvádzaný po celom svete od 21. augusta večera. V našich končinách sa prvá epizóda s názvom The Heirs of the Dragon objavila na HBO Max v pondelok o tretej hodine ráno. Najväčší fanúšikovia Hry o tróny si tak mohli privstať a sledovať premiéru zarovno s USA. Dračí seriál bol natoľko očakávaný, že streamovacia služba spadla a mnohí diváci bombardovali technickú podporu. Nezostávalo im nič iné, len čakať a resetovať HBO Max a dúfať, že im prvá epizóda naskočí a prehrá sa bez problémov.

rod draka, Čítajte aj Seriálové šialenstvo sa začína! Aká je nová Hra o tróny? Spanilá a dokonalá jazda

Na prekvapenie mnohých sa v určený čas objavila chybová hláška, že Rod draka nie je dostupný, prípadne po spustení prehrávania dochádzalo k výpadkom.

Podobný scenár sa stal nedávno hlavnému konkurentovi HBO Max – Netflixu. Keď prvého júla boli zverejnené posledné dve časti 4. série Stranger Things, tak streamovacia služba hlásila rozsiahle výpadky serverov a nedostupnosť vybičovaných záverečných epizód, na ktoré netrpezlivo čakalo milióny divákov. Nečudo. Výsledok najnovšej série predčil všetky očakávania, keď deviatka nových epizód vysoko prekročila hranicu jednej miliardy hodín zhliadnutí. Dá sa predpokladať, že veľké rekordy budú padať aj v prípade Rodu draka.

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor to bude mať ťažké: Postaví sa proti Nemocnici! Pozrite si prvé zábery zo 4. série
Nová Hra o tróny sa začala! Takto vyzerá prvá časť Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej epizódy Rodu draka.

Televízia HBO vydala na margo výpadkov len krátke vyhlásenie v znení, že si je vedomá výpadkov malej časti predplatiteľov, avšak Rod draka je najočakávanejší seriál tohto roka a s istými technickými problémami sa dalo rátať.

Rod draka pokračuje s novými epizódami každý pondelok na HBO Max a večer aj v lineárnom vysielaní HBO.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Game of Thrones #HBO Max #seriál Rod Draka #televízna sezóna 2022/2023