Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka tasí seriálový tromf! Zlynčuje Nemocnica všetko, čo jej bude stáť v ceste?

Zoznámte sa s novým postavami, ktoré vstupujú do novej série najsledovanejšieho seriálu Jojky!

30.08.2022 06:00
Nemocnica, Foto:
Nemocnica je späť! Už 30. augusta odštartuje na Jojke nová séria.
debata
Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

Nemocnica je seriálovým hitom televízie JOJ, ktorý si od začiatku vysielania získal srdcia slovenských divákov. Ukazuje emócie lekárov, ktorí bojujú o ľudský život, emócie pacientov a ich blízkych, ktorí to s nimi prežívajú. Sú to pocity radosti, keď všetko dobre dopadne a niekedy aj tie opačné. Popri tom však prežívame s lekármi ich životné vzostupy aj pády, lásky a sklamania, ktoré sa väčšinou odohrávajú na pracovisku, kde trávia maximum svojho času, pretože žijú svojou prácou.

V prime-time, v čase svojho vysielania nebola doteraz porazená, v číslach sledovanosti sa pravidelne stávala top programom a nenechalo si ju ujsť v priemere 530-tisíc divákov.

nemocnica, bárta, Čítajte aj Jojka vracia do hry svoj seriálový valec! Poznáme detaily o novej sérii Nemocnice

Ktoré postavy vstúpia do deja?

Linda – Monika Horváthová
Filipova bývalá partnerka. Na prvý pohľad pôsobí ako stelesnenie anjela, ale má aj skryté motívy a manipulatívne stránky osobnosti, ktoré dokážu byť rozkladné. Je vynikajúca sestra, ktorá dokáže pracovať v extrémnych podmienkach.

Radko – Róbert Sipos
Mladý medik, ktorý trpí rakovinou. Čistý chlapec s obrovskými životnými túžbami a snami, ktoré boli tvrdo zrazené k zemi chorobou. Zdá sa, že sa poddá zúfalstvu, ale skvelý tím lekárov mu nechce dovoliť vzdať sa.

láska na chate, Čítajte aj Zabudnite na Farmár hľadá ženu alebo Mama, ožeň ma! Jojka štartuje novú netradičnú zoznamku

Miro – Peter Nádasdi
Lindin partner, lekár, ktorý dlhodobo pôsobil v extrémnych podmienkach. Pôsobí ako správny chlapík, ktorý miluje svoju dcéru Stelu. S Filipom je v konflikte, lebo sa zdá, že mlátil Lindu. Mieni bojovať o pravdu, aj o dcéru.

Rita – Henrieta Mičkovicová
Rita je ostrá, spravodlivá a nekompromisná. Nie je zlá, len je presvedčená, že má vždy pravdu a nie je ochotná ustúpiť. Je spolumajiteľkou veľkej rodinnej farmaceutickej firmy, ktorú vybudovala z nuly a je na to náležite hrdá. Je matkou Inéz, ktorú by radšej ako lekárku videla vo svojej firme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica #televízna sezóna 2022/2023