Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po roku sa vracia markizácky seriálový hit! Čaká ho však zmena, zničí ho Jojka?

Televízia Markíza spúšťa novú televíznu sezónu 2022/2023, prvým veľkým premiérovým programom jej 4. séria Pána profesora.

30.08.2022 06:00
pán profesor, Foto:
Po roku je to tu! Pán profesor sa vracia na obrazovky Markízy!
debata (1)
Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

Trhový líder štartuje jesenný boj o diváka pomerne skoro, je to však reakcia na konkurenciu. Zvyčajne Markíza postupne spúšťala novú vysielaciu štruktúru od prvého septembrového týždňa. Vzhľadom na fakt, že Jojka vyrukuje s premiérovým obsahom už na prelome mesiacov, Markíza tento krok napodobnila. V utorok čaká nedočkavých divákov prvá časť 4. série Pána profesora. Seriál však čaká veľká zmena! Po novom sa bude vysielať vždy v utorok, keďže v pondelkovom slote kraľuje Druhá šanca.

disney+, disney, Čítajte aj Disney+ zvýši ceny predplatného. Priplatia si aj Slováci?

Pán profesor bude musieť zvládnuť mimoriadne ťažkú konkurenciu. Postaví sa proti Nemocnici, ktorá vstupuje do druhého roku vysielania extrémne silná. Minulú sezónu Nemocnica nedala šancu žiadnemu programu, s ktorým sa krížili vysielacie časy. Doplatili na to viaceré programy, avšak najviac zabolel pád Sestričiek o polovicu. Stane sa to aj Pánovi profesorovi? Alebo to bude práve tento program, ktorý dokáže konkurenčnú lekársku drámu pokoriť?

rod draka, Čítajte aj Ohromujúci úspech! Stačila iba jedna odvysielaná epizóda a je rozhodnuté o budúcnosti

Ako odštartuje nová séria Pána profesora?

V prvej epizóde novej série diváci spoznajú nováčika Maroša, ktorého matka, bývalá Ráczova študentka, nepochopiteľne trvá na homeschoolingu a do školy svojho syna posiela iba na preskúšanie. Maroš by rád by pokračoval v prezenčnom štúdiu, hoci to preňho znamená náročné hľadanie svojho miesta v kolektíve triedy. Jeho matka je vehementne proti a Samo musí zistiť, čo sa skrýva za takým silným odporom Marošovej matky voči školskému systému všeobecne a špeciálne voči škole, ktorú vedie Rácz.

Septembrové filmové premiéry. Čítajte aj Septembrové kinohity: Romantika s Clooneym a Roberts aj fantasy s Tildou Swinton

Samo sa musí vyrovnať s tým, že Klaudia odchádza na školu v ďalekom Trenčíne. Všetko skomplikuje zásadná informácia, ktorá im obom obráti život hore nohami. Samo dúfa, že sa Klaudia vráti, ale nakoniec si uvedomí, že pre to musí aj on niečo urobiť.

Nemá to však jednoduché, pretože v škole mu dáva poriadne zabrať jeho nová trieda druhákov. Aj táto nová generácia tínedžerov mu do života prinesie problémy, s ktorými si ešte nevedia sami poradiť a Samova pomoc, hoci často drsná a nekompromisná, je pre nich v tomto životnom období zásadná.

Ale nielen tínedžeri sa Samovi postarajú o pár horúcich chvíľ. Aj praktický Rácz a rázna Klaudiina matka Sofia sa začínajú správať ako tínedžeri. V strede toho celého je Samo, ktorý sa nestíha čudovať, kam sa to jeho život rúti.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2022/2023