Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Napätie stúpa: Premiéra nového markizáckeho seriálu sa blíži! Takto vyzerá...

Pozrite si prvé zábery z novej jesennej novinky s názvom Výnimočná Nikol, ktorá sa objaví na televíznych obrazovkách Markízy už 1. septembra.

26.08.2022 06:00
výnimočná nikol, pauhofová, Foto:
Nový seriál Výnimočná Nikol bude mať premiéru 1. septembra na Markíze.
debata (2)
dobrý doktor, Čítajte aj Veľká úľava a skvelá sezóna! Dobrý doktor dokázal, že nepatrí do starého železa

Výnimočná Nikol je slovenskou adaptáciou mimoriadne úspešného francúzskeho seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel. Pod palcom ju má skúsený tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE, ktorý má na konte filmové hity Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť, či V lete ti poviem, ako sa mám. Kreatívnou producentkou a scenáristkou je aj v tomto prípade známa autorka knižných bestsellerov Evita Twardzik.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

„Z našej strany je to určite snaha priniesť kriminálny žáner v trochu odľahčenom šate. Dúfame, že je to aj spôsob, akým by sme mohli slovenského diváka nalákať aj na štandardné kriminálky. Takže áno. Uvidíme, či ich to zaujme. Myslím si, že seriál sa vydaril a má presne tú prémiovú kvalitu, akú vidíme pri Pánovi profesorovi,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľa televízie Markíza a Nova, v exkluzívnom rozhovore pre Mediaklik.

first kill, Čítajte aj Ďalší neúspech Netflixu! Dva mesiace po premiére prvej série nekompromisne končí

V hlavnej úlohe nového 8-dielneho seriálu sa divákom predstaví Táňa Pauhofová, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie a najobsadzovanejšie slovenské filmové a divadelné herečky. Diváci TV Markíza si jej herecké umenie mohli vychutnávať napríklad aj v úspešnom seriáli Milenky.

V seriáli stvárňuje Nikol Tichú, slobodnú matku troch detí, ktorá sa riadi heslom „čo na srdci, to na jazyku“, čo ju zaťahuje do veľkého množstva konfliktných, ale aj komických situácií. Ako sa z obyčajnej upratovačky stane netradičnou posilou slovenskej polície?

Pozrite si prvý trailer k seriálu Výnimočná Nikol.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Výnimočná Nikol