Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký záver markizáckeho seriálu je tu! Toto všetko musíte vedieť o finále Oteckov

Televízia Markíza v deň svojich 26. narodenín odvysiela dlhoočakávané finále seriálu Oteckovia, ktorého jarná séria bola rozlúčková. Avšak už vtedy bolo jasné, že to nebola úplná bodka za všetkými príbehmi.

31.08.2022 06:00
oteckovia, Foto:
Celovečerný špeciál Oteckov uvidia diváci už 31. augusta o 20:35.
debata

Celovečerný záverečný špeciál rodinného seriálového hitu Oteckovia, ktorí si získal srdcia divákov všetkých vekových kategórií. Uzavrú sa v ňom osudy všetkých jeho obľúbených hrdinov, diváci sa môžu tešiť aj na veľký návrat viacerých postáv, ktoré sa v poslednej sérii z deja vytratili.

Farma XIV, súťažiaci Čítajte aj Zoznámte sa s novými farmármi. O výhru zabojujú supermozgy, fitneska aj operný spevák

V celovečernom finále seriálu sa diváci opäť môžu tešiť aj na postavy, ktoré už seriál medzičasom opustili, ako napríklad Alex (Braňo Deák), Ema (Jana Kovalčíková), Sisa (Dominika Kavaschová), či Max (Tobias Král).

Zábery z nakrúcania finále Oteckov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Oteckovia finále.
Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

„Rodinný seriál Oteckovia po svojom štarte v januári 2018 spôsobil na Slovensku doslova ošiaľ a zaradil sa k najväčším televíznym fenoménom poslednej dekády. Niekoľko rokov bol silným pilierom podvečerného vysielania TV Markíza, zbieral televízne ocenenia a prekonával rekordy sledovanosti. Verím, že celovečerné finále bude dôstojným rozlúčením sa s Oteckami a že sa divákom tento špeciálny narodeninový darček bude páčiť. Chcem sa úprimne poďakovať celému skvelému tvorivému tímu a všetkým herečkám a hercom za ich excelentnú prácu a, samozrejme, aj fanúšikom seriálu za ich priazeň, veľmi si ju vážime,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Celovečerný špeciál Oteckov uvidia diváci už... Foto: TV Markíza
oteckovia, Celovečerný špeciál Oteckov uvidia diváci už 31. augusta o 20:35.
Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Najnovší Thor prichádza na streamovaciu službu. Len dva mesiace po premiére v kinách

Diváci Markízy mohli sledovať príbehy najobľúbenejších slovenských oteckov takmer štyri a pol roka, od 1. januára 2022 do 10. júna 2022, každý pracovný podvečer o 17:55. Celkovo si vychutnali 772 štandardných epizód rozdelených do piatich sérií a štyri vianočné špeciály. Seriál odštartoval so štvoricou oteckov, ktorých stvárňovali Marek Fašiang, Braňo Deák, Vlado Kobielsky a Filip Tůma.

Veľkej popularite sa tešili aj ich seriálové rodiny, ktoré tvorili ďalšie silné herecké mená ako Zuzana Mauréry, Monika Hilmerová, Dominika Kavaschová, Eva Pavlíková, Zuzana Porubjaková, Natália Puklušová, Mária Bartalos, Roman Poláčik, či Jana Kovalčíková. Oteckovia objavili aj množstvo skvelých detských hereckých talentov ako Oliver Oswald, Maroš Baňas, Karina Qayumová, Zuzana Kraváriková, Tobias Král, Izabela Gavorníková, Jakub Horák, či Laura Gavaldová.

disney+, disney, Čítajte aj Disney+ zvýši ceny predplatného. Priplatia si aj Slováci?

Neskôr sa herecká zostava seriálu rozrástla aj o Jána Koleníka, Kristínu Turjanovú, Pavla Topoľského, Dávida Hartla, Braňa Mosného, Barboru Švidraňovú, Gabrielu Dzuríkovú, či Alžbetu Bartošovú, v poslednej sérii dej oživila nová rodina Veselých, ktorú reprezentovali Daniel Žulčák alebo Andrea Bučko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Oteckovia #televízna sezóna 2022/2023