Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pán profesor to bude mať ťažké: Postaví sa proti Nemocnici! Pozrite si prvé zábery zo 4. série

Televízia Markíza už o pár dní spustí vysielanie dlhoočakávanej 4. série svojho seriálového hitu. Pán profesor sa vracia po ročnej pauze.

23.08.2022 06:00
pán profesor, Foto:
Pán profesor sa vracia so 4. sériou.
debata
rod draka, Čítajte aj Seriálové šialenstvo sa začína! Aká je nová Hra o tróny? Spanilá a dokonalá jazda

Seriál čaká po troch sériách nová situácia. Presúva sa do nového slotu. Televízia Markíza sa rozhodla umiestniť premiéru nových časti do utorkového okna, doteraz Pán profesor kraľoval pondelkom. Avšak tento slot je obsadený Druhou šancou, ktorá ovládla slovenské obrazovky počas jarnej sezóny. Druhá šanca sa stala absolútnym hitom a televízia sa rozhodla počas jesene nehýbať s týmto seriálovým hitom. Sťahovať sa musí práve Pán profesor.

rod draka, Čítajte aj Streamovacie služby padajú pod náporom divákov! Najnovšie to zavinila nová Hra o tróny

A novú sériu čaká ťažký súper. Televízia dokonca zareagovala na krok Jojky a odštartuje sezónu o týždeň skôr. Prvá epizóda 4. série sa objaví už v utorok 30. augusta, práve v tento deň sa začína vysielať aj nová séria Nemocnice, ktorá je zas absolútnym hitom Jojky a počas minulej sezóny nová lekárska dráma poriadne potrápila viaceré markizácke formáty. Najvypuklejším prípadom sú Sestričky, ktoré pred rokom stratili kvôli Nemocnici polovicu publika.

retro Čítajte aj Televízny seriál oslavuje deväťdesiatiny. Prešiel si búrlivým vývojom

Bude teda veľmi zaujímavé sledovať, či sa Pánovi profesorovi podarí oslabiť Nemocnicu. Čas je však neúprosný a pôvodná trieda Sama Vozára už medzičasom zmaturovala a posunula sa vo svojich životoch ďalej. Diváci sa preto s jej osadenstvom budú musieť rozlúčiť.

Nemenej zaujímaví a rôznorodí však budú aj Samovi noví študenti. S niektorými z nich sa už diváci mali možnosť zoznámiť v predchádzajúcich epizódach, ide napríklad o postavy Kristiána (Gregor Hraška), Niki (Kristína Spáčová) či Petra (Jakub Švec).

Pozrite si prvý trailer k 4. sérii!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Pán profesor #televízna sezóna 2022/2023