Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza avizuje novinky v najsledovanejšom seriáli! Poznáme dátum štartu novej série

Druhá šanca sa po megaúspechu prvej série vráti expresne rýchlo s druhou sériou.

15.08.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Do novej série Druhej šance mieria nové postavy, ktoré stvárnia známe, ale aj neopozerané tváre.
debata
výnimočná nikol, Čítajte aj Veľká seriálová novinka! Markíza na jeseň predstaví netradičný kúsok, ktorý tu doteraz nebol

Prvá séria mala fenomenálny úspech a stala na najsledovanejším seriálom na trhu. V priemere sledovalo príbehy lekárov viac ako 600-tisíc divákov. Najsledovanejšia časť dosiahla extrémne nadpriemernú 13% sledovanosť s trhovým podielom 30,7% v cieľovke 12 – 54. Hoci tvorcovia avizujú viaceré novinky v pripravovanej druhej sérii, jedna vec zostane nezmenená. Ústrednou postavou naďalej ostáva charizmatický „Dok“ – bývalý primár Andrej Fabián v podaní Jána Koleníka.

Oteckovia Čítajte aj Veľké markizácke prekvapenie je odhalené! Bude to veľkolepá rozlúčka s týmto seriálom

Druhá séria odštartuje už 5. septembra a nadviaže na záver prvej série, keď sa tím lekárov rozpadol. Viaceré postavy sa chceli v živote posunúť ďalej a rozhodli sa spraviť radikálne kroky v profesijnom, ale aj osobnom živote. V nových častiach sa Fabián bude snažiť vrátiť všetko do starých koľají, no bude to mať jednoduché. Do deja vstúpia nové postavy! Kto to bude?

tvoja tvár znie povedome, nové logo, Čítajte aj Prvé mená markizáckej jesennej šou sú známe! Jedno väčšie prekvapenie ako druhé

Do seriálového hitu vstupujú známe markizácke tváre. Po skončení Oteckov sa v Druhej šanci objaví Monika Hilmerová, Filip Tůma. Rady lekárov rozšíri aj nová tvár, v podobe herca Karola Tótha. Lucia Šimková, ktorá v prvej sérii stvárňovala dcéru Fabiána a Adely sa v nových častiach predstaví už ako lekárka!

joj, Čítajte aj Jeseň na Jojke: Návrat seriálových hitov, pripravte sa na premiéry nových formátov

Monika Hilmerová sa predstaví ako mediálne známa internistka a dávna kamarátka Fabiána a jeho bývalej ženy Adely. Zdá sa ale, že oddaná virologička a infektologička, ktorá žije svojou prácou na úkor súkromia, aktuálne hľadí viac na vlastné ambície a predstavy o tom, ako by sa malo oddelenie internej medicíny zmeniť, než na staré priateľstvá a sentimenty.

rod draka, hra o tróny, Čítajte aj August na HBO Max: Nová éra sa začína! Prichádza nová Hra o tróny, ale aj filmové hity

Dej skomplikuje aj Filip Tůma v postave vynikajúceho chirurga Richarda Valenta, ktorý v príbehu zažije kariérny postup, prežije šokujúci milostný vzťah a zároveň odhalí svoju „trinástu komnatu“. V čase, keď bude na oddelení internej medicíny prebiehať veľký boj o primariát a budúcnosť celého oddelenia, sa na scénu mladý lekár Daniel Černý, ktorého si zahrá herec Karol Tóth. Jeho príchod vzbudí nielen rozruch, ale aj znepokojenie v pôvodnom tíme.

Diváci sa môžu tešiť aj na ďalšiu životnú etapu dcéry Andreja a Adely Karolíny v podaní Lucie Šimkovej, ktorá v pokračovaní Druhej šance dostane ešte väčší priestor a predstaví sa už ako lekárka Fabiánová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Druhá šanca #televízna sezóna 2022/2023