Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadny šok! Najsledovanejšiu lekársku drámu sveta opúšťa hlavná postava

Nová séria najsledovanejšej lekárskej drámy sveta bude vyzerať zásadne inak! Hlavná hrdinka hlási odchod...

05.08.2022 06:00
ellen pompeo, greys anatomy, klinika grace, Foto:
Klinika Grace bude v 19. sérii vyzerať výrazne inak. Ellen Pompeo sa objaví len v niektorých epizódach.
debata
letuška, Čítajte aj Druhýkrát šialená séria, no čosi tomu chýbalo: Kaley Cuoco však naplno zahviezdila

Televízii ABC sa vyplatila snaha začať skoré rokovania s herečkou Ellen Pompeo, v priebehu januára prišlo potvrdenie o nakrúcaní 19. série. Tentokrát to išlo pomerne hladko. Pričom každý čakal, že opäť to bude vybičované do posledného momentu. O konci najsledovanejšej lekárskej drámy sveta sa hovorí už dlhší čas.

Online, internet, dovolenka Čítajte aj Návštevnosť webov: Prvá päťka bez zmeny, Denník N vypadol z top dvadsiatky

Bez Ellen Pompeo alias Meredith Grey by tento seriál nemohol existovať, preto sa ju snaží televízia vždy presvedčiť, aby pokračovala, hoci ona sama tvrdí, že by bol najvyšší čas skončiť. Avšak rekordné honoráre spravili svoje a Grey's Anatomy (Klinika Grace) pokračuje.

sandman, Čítajte aj Letná seriálová udalosť Netflixu je tu! Prichádza temná novinka, ktorú budete chcieť vidieť

O to viac bolo prekvapujúcejšie, keď televízia ABC potvrdila pokračovanie svojej vlajkovej lode. Grey's Anatomy dostáva rekordnú 19. sériu, Ellen Pompeo síce opäť podpísala zmluvu na jeden rok, stanica však jedným dychom tvrdí, že spraví všetko preto, aby sa tento seriál tak skoro neskončil. Métou je aj dvadsiata séria. Podarí sa to?

prey, predátor, Čítajte aj August na Disney+: Kultové značky predstavia nové seriály, pribudne aj poriadny krvák

Aktuálne sa seriál opäť otriasa v základoch. Televízia ABC oznámila, že Ellen Pompeo odstupuje z pozície hlavnej postavy! Stalo sa to, čo je bežnou praxou pri extrémne dlhých seriáloch, keď hlavné hviezdy sa postupne stiahli. Je to prípad aj CSI, Myšlienky vraha, najnovšie aj NCIS, keď minulý rok odišiel Mark Harmon alias Gibbs. Súhlasil, že sa objaví v niekoľkých epizódach a následne jeho príbeh sa ukončí. Avšak bude vždy priestor, aby sa mohol kedykoľvek vrátiť.

Rovnaký scenár sa deje aj pri Grey's Anatomy. V najnovšej sérii fanúšikovia uvidia omnoho menej Meredith Greyovej. Podľa najnovších informácií sa objaví iba v ôsmich epizódach zo série, ktorá bude mať 20 až 23 epizód. Malou útechou je, že jej monológy, ktoré otvárajú a uzatvárajú každú časť zostanú bez zmeny.

Je zrejmé, že tvorcovia idú testovať divákov, či tento seriál bude môcť pokračovať aj bez hlavnej hrdinky. Ak by sledovanosť neklesla pod kritickú hranicu, otvorí sa tak obrovská príležitosť naplno nakrúcať nové série aj bez Ellen Pompeo.

Možný odchod Meredith Grey naznačil záver 18. série, keď sa rozpadol kolektív lekárov a ona sa musela rozhodnúť, či zostane alebo zachráni nemocnicu, v ktorej „vyrástla“. Teraz je jasné, že sa rozhodne pre odchod…

Pozrite si záverečné scény 18. série.

Herečka bude súčasťou novej minisérie, v ktorej si zahrá hlavnú rolu, ale je aj jej producentkou. Pripravuje ju pre streamovaciu platformu Hulu. Aj to je kľúčový dôvod, prečo sa rozhodla opustiť lekársky vlajkový seriál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #televízna sezóna 2022/2023