Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší neúspech Netflixu! Dva mesiace po premiére prvej série nekompromisne končí

Streamovací gigant potvrdil koniec svojej letnej novinky. A je to expresný koniec.

26.08.2022 06:00
first kill, Foto:
Novinka Netflixu First Kill sa dožila iba dvoch mesiacov. Prvá séria je aj posledná.
debata
výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Napätie stúpa: Premiéra nového markizáckeho seriálu sa blíži! Takto vyzerá...

Mal to byť veľký hit, nakoniec je to ešte väčší prepadák. Seriál First Kill je prvou LGBTI upírskou drámou, ktorá mala divákov baviť roky. Dožila sa iba dvoch mesiacoch. Prvá séria mala premiéru iba v júni tohto roka a v auguste Netflix oznámil, že druhá séria nebude. Dôvod je jasný, nedostatočná sledovanosť, slabý ohlas divákov a najmä tvrdá kritika.

dobrý doktor, Čítajte aj Veľká úľava a skvelá sezóna! Dobrý doktor dokázal, že nepatrí do starého železa

Sarah Catherine Hook hrala ako dospievajúcu upírku Juliette, ktorá musí spáchať svoju prvý vraždu, aby si zabezpečila miesto v krvilačnej línii svojej rodiny. Tiež začne mať zvláštne city k svojej novej spolužiačke Calliope (Imani Lewis), no nevie, že Calliope je premožiteľka upírov. Tvorcovia stavili na drámu medzi mladými dievčatami, ktoré v nadprirodzenom svete stoja proti sebe a prirodzený inštinkt zabiť jedna druhú postupne otupuje vzájomná láska.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

Prvá osemdielna séria však nezaujala. Samotná úvodná epizóda bola tragické utrpenie, pričom dopozerať ju bolo mučenie. Jedno neoriginálne klišé striedalo druhé, slabý scenár a ešte horšie prevedenie postáv. Tento seriál je ďalším dôkazom toho, že Netflix v nedávnom čase veľkého boomu nalial peniaze do rôznych kvalitatívne pochybných projektov, len aby si zabezpečil pozíciu jednotky a pravidelne uvádzal nový pôvodný obsah. Aj za cenu, že sa na obrazovky sa dostane céčkový produkt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál First Kill