Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to nakoniec epická rozlúčka? Zombíci sľubujú poriadne krvavú bodku

Čas je neúprosný. To, čo sa nedávno zdalo ako vzdialená budúcnosť sa o pár týždňov stane krutou realitou.

15.08.2022 06:00
walking dead, zombík, zombíci, Foto:
Záverečná séria The Walking Dead predstaví úplne posledné epizódy od 2. októbra.
debata
druhá šanca, Čítajte aj Markíza avizuje novinky v najsledovanejšom seriáli! Poznáme dátum štartu novej série

Seriál The Walking Dead už túto jeseň predstaví úplne posledné epizódy. Aktuálna jedenásta séria má pred sebou už len poslednú tretinu, teda osem epizód, ktoré by mali celú zombie ságu uzavrieť. Alebo nie? Už teraz sa vie, že v nasledujúcom období sa na obrazovky vrátia viaceré postavy z pôvodného seriálu. Kým sa tak stane, musí sa seriál, ktorý pred rokmi odštartoval veľké seriálové šialenstvo epicky rozlúčiť.

nemocnica, druhá šanca, profesor, priznanie, Čítajte aj Ide do tuhého, finále klope na dvere! Ktorý slovenský seriál bude najlepší?

Televízia AMC zverejnila oficiálny trailer k posledným epizódam a tie sľubujú dramatickú bodku. Samozrejme, bude pokračovať ústredná linka so Spoločenstvom a postupne gradujúcim napätím medzi jeho lídrom, vybudovanou armádou a rastúcim odporom proti režimu. Spustia hrdinovia občiansku vojnu? Dokážu zvládnuť živých, ale aj mŕtvych nepriateľov?

rod draka, hra o tróny, Čítajte aj August na HBO Max: Nová éra sa začína! Prichádza nová Hra o tróny, ale aj filmové hity

Tvorcovia sľubujú vlnu násilia, nečakaných zvratov, ale tragických bodiek pre vybrané postavy. Nie každý sa dožije záveru seriálu. Čo je však zaujímavé, aj samotné chodiace mŕtvoly čaká revolučná zmena. Už záver špeciálnej minisérie s podtitulom The World Beyond ukázalo, že v Európe sú iní zombíci. Nepodarené experimenty s liekom z nich spravili ešte nebezpečnejšie kreatúry, ktoré sú rýchlejšie, silnejšie a zdá sa, že majú náznak osobnosti. Vyzerá to tak, že tento zaujímavý zvrat sa pretaví aj do deja 11. série, kde je jasne vidno ako zombík prelieza plot.

Posledné epizódy sa objavia vo vysielaní od 2. októbra.

Oteckovia Čítajte aj Veľké markizácke prekvapenie je odhalené! Bude to veľkolepá rozlúčka s týmto seriálom

Na rok 2023 sa pripravujú viaceré nové spin-off seriály. Jedným z nich je Isle of the Dead, v ktorom hlavnú rolu bude hrať Maggie a Negan. Televízia potvrdila nakrúcanie špeciálnej minisérie, ktorá uzavrie príbeh Ricka a Michonne a samozrejme Daryl sa predvedie vo vlastnom seriáli. Navyše ôsmou sériou bude pokračovať aj Fear the Walking Dead. Už 14. augusta odštartuje epizódna antológia Tales of the Walking Dead, ktorá v šiestich epizódach ukáže príbehy vybraných jednotlivcov, ako bojovali so zombie apokalypsou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AMC #THE WALKING DEAD