Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vraždiace monštrum, špionážny triler či komédia o sexe. Voyo pripravuje tri nové seriály

Dôležité je, že sa máte všetci radi

Treťou novinkou je miniséria s pracovným názvom Sex O’Clock o dospievajúcom Adamovi, ktorý sa zaoberá predovšetkým svojou tanečnou kariérou a mučivou otázkou, kedy už konečne príde o panictvo. Jeho otec však svojím prekvapivým vyznaním obráti celej rodine život naruby. A ako to v živote býva, problém nikdy nechodí sám. Podľa tvorcov tento „nečakane úprimný seriál pre celú rodinu“ ukáže, že nezáleží na tom, v akej rodine žijete, ale že sa máte všetci radi.

„Budú tam scénky, pri ktorých vám možno na chvíľu zabehne popcorn, ale nemyslím tým nič oplzlého, nemravného, sprostého. Proste situácie, ktoré sa stávajú aj v lepších rodinách, len sa o nich toľko nehovorí,“ prezrádza o seriáli jeho kreatívna producentka Marta Fenclová.

Veľa stastia pan Velky, Emma Thompson Čítajte aj Toto bolo odvážny krok. Emma Thompsonová išla s kožou na trh v eroticky ladenom filme

Scenár vznikal v spolupráci s vedcami z Masarykovej univerzity pracujúcimi s detskými fokusovými skupinami vo veku 14 až 18 rokov. Vzniká v réžii Jana Bártka, ktorý je podpísaný napríklad pod seriálmi Osada alebo Láska v čase korony.

V tomto roku ešte Voyo uvedie trojdielnu minisériu Král Šumavy v réžii šesťnásobného držiteľa Českého leva Davida Ondříčka a komediálny seriál Gumy s Richardom Krajčom a Davidom Švehlíkom v úlohách svojráznych automechanikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriály #Voyo