Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude poriadne mrazivá séria! Príbeh služobníčky šokoval prvými zábermi

Streamovacia platforma Hulu neprestáva prekvapovať.

20.07.2022 06:00
príbeh služobníčky, Foto:
Prvý záber z piatej série Príbehu služobníčky, ktorá dorazí 14. septembra.
debata (1)
pán prsteňov, Čítajte aj Jednoducho úchvatné! Najdrahší seriál sveta ukázal kopec nových záberov

Kým ešte donedávna to vyzeralo tak, že dlhoočakávaná piata séria nestihne mať premiéru tento rok, napokon prišla prekvapujúce odhalenie, že nové časti prídu už 14. septembra. Pokračovanie Príbehu služobníčky je o to očakávanejšie, že štvorka končila veľkým zvratom a tvorcovia do bodky naplnili svoje sľuby, keď dej mrazivého hitu posunuli doslova šialeným smerom. June po vražde svojho úhlavného nepriateľa prekročila všetky hranice, ktorých sa držala.

ellen pompeo, greys anatomy, klinika grace, Čítajte aj Neuveríte vlastným očiam! Takto klame divákov najsledovanejšia lekárska dráma sveta

Nová séria ukazuje, že sa začína vojna medzi ňou a vdovou – Serenou. Tá sa stáva nečakanou hviezdou. Podarilo sa jej dostať z väzenia a dokonca si získava náklonnosť verejnej mienky, aj napriek tomu, že Gileád pácha ohavné zločiny. Premiérové časti sú dôkazom toho, že spravodlivosť nemusí mať nutne podobu, akú by každý čakal. Kanada – teda slobodná krajina – razom sa začne odvracať od June a jej dojemného a desivého príbehu, ktorý si vytrpela v Gileáde. Naopak Serena so svojou premyslenou taktikou si začne budovať rozrastajúcu sa skupinku priaznicov.

Hrozí, že Gileád sa rozšíri za hranice bývalých USA? Serena je dokonalá manipulátorka a svoj diabolský plán spusti na jednotku!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Príbeh služobníčky