Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix chce viac Stranger Things: Na nový seriál si diváci počkajú ešte roky

Svet Stranger Things sa bude zväčšovať a prinesie ešte viac zvláštnych záhad.

21.10.2022 06:00
stranger things, Foto:
Stranger Things s piatou sériou dorazí v roku 2024.
debata
tvoja tvár, tvoja tvár znie povedome, Čítajte aj Po rokoch na výslní zažíva šou Markízy nečakané sklamanie. Vieme už dátum finále!

To, že Netflix sa nechce vzdať svojho najsledovanejšieho titulu v celej jeho histórii nie je tajomstvom. Koniec pôvodného seriálu sa nezadržateľne. Hoci je pravdou, že kým sa tak stane, tak to ešte chvíľku potrvá. Predpokladá sa, že rozlúčková séria s mestečkom Hawkins nepríde skôr ako v roku 2024. A to sú najoptimistickejšie scenáre, keďže na štvrtú sériu sa čakalo až tri roky.

chatári, Čítajte aj Markizácky nový seriál už klope na dvere! Vieme, kedy odštartuje a takto bude vyzerať

Tvorcovia celého seriálu – bratia Dufferovci – potvrdili, že pripravujú potenciálny námet na spin-off seriál. Pôvodný seriál je absolútny fenomén a tohtoročná štvrtá séria zbúrala všetky rebríčky sledovanosti a drží sa na popredných miestach najsledovanejších programov Netflixe v celej jeho histórii. Správa o konci tohto fenoménu so sebou prináša aj úvahy o možnom pokračovaní. Stranger Things je už výnosná značka a financie neprináša len seriál, ale aj predaj reklamných predmetov.

Bombastická 4. séria Stranger Things Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Herečka Millie Bobby Brown sa možno stane...
výnimočná nikol, Čítajte aj Jesenná novinka Markízy došla do cieľa: Prekvapujúce rozhodnutie o budúcnosti

Úvahy o spin-offe sú preto logickým riešením. Ten však nepríde skôr, kým bude ukončený pôvodný seriál. Tvorcovia potvrdili, že majú pripravený námet, no ešte sa nepustili do písania scenára. Aktuálne ich naplno zamestnáva finálová séria.

markíza, logo, Čítajte aj Markíza čoskoro spustí náhradu za Oteckov, takúto slovenskú verziu seriálu by ste nečakali

„Máme nápad na spin-off, z ktorého sme nadšení, ale ešte sme ho nikomu nepovedali, nieto aby sme ho napísali. Myslíme si, že všetci – vrátane Netflixu – budú prekvapení, až ten koncept budú počuť, pretože je veľmi, veľmi odlišný. Ale Finn Wolfhard – čo je jeden šialene šikovný chlapec – nejako správne uhádol, o čom to bude. Ale okrem Finna to nikto iný nevie!“ prezradili tvorcovia.

„Čítali sme fámy, že pôjde o spin-off o Jedenástke, Steveovi, Dustinovi, alebo že pôjde o ďalšie číslo. Úprimne nás to nezaujíma, pretože to všetko už sme urobili. Strávili sme neviem koľko hodín skúmaním toho všetkého. Takže pôjde o niečo úplne iné,“ uzavreli bratia Dufferovci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things