Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Miniséria Iveta dostane pokračovanie. Zmapuje jej „zlaté“ obdobie so Štaidlom

Nová séria vzniká v rovnakom tvorivom tíme ako prvá.

29.06.2022 06:00
BARTOSOVA Foto:
Speváčka Iveta Bartošová.
debata

Miniséria Iveta o začiatkoch kariéry Ivety Bartošovej bude mať pokračovanie. Voyo po úspechu prvej série pripravuje pokračovanie, ktoré sa v deji posunie do zlomovového obdobia deväťdesiatych ro­kov.

špunti na ceste, Čítajte viac Bude dôvod pustiť si televízor? Takto bude vyzerať leto na Markíze

Popová speváčka je na vrchole svojej slávy a prežíva svoje „zlaté“ obdobie. Sólové albumy jej vychádzajú v obrovských nákladoch, vyhráva ankety popularity, dostáva hlavné roly vo filmoch a muzikáloch a šťastná je aj v súkromí. Žije so skladateľom Ladislavom Štaidlom, mužom, ktorého všetci obdivujú. Stále jej však chýba rodina, dieťa a ničím nepodmienená láska.

Pokračovanie minisérie sa bude venovať aj jej medializovanému a nejasnosťami opradenému únosu v roku 1994 počas Štaidlovej cesty do USA. Kým motívom prvej série bol hit Knoflíky lásky, v druhej to budú napríklad skladby Smím dál alebo Já se vrátím, čo je prerobená slávna melódia z Verdiho opery Nabucco.

V hlavnej role Ivety Batošovej sa opäť vráti Anna Fialová a Ladislava Štaidla stvárni Ondřej G. Brzobohatý. Kreatívnym producentom bude opäť Matěj Podzimek. Druhá séria je aktuálne vo fáze vývoja a na VOYO bude mať premiéru v roku 2023.

dvojka na zabitie, Čítajte viac Bude to stačiť na vysokú sledovanosť? Toto je letné lákadlo na divákov od Jojky

Pod značkou Voyo Original vznikajú aj ďalšie žánrovo rôznorodé formáty. Šesťdielna séria Extraktoři sľubuje špionážny triler z prostredia civilnej rozviedky v hlavnej úlohe s Jakubom Štáfkom. Ďalšou z minisérií podľa skutočných kriminálnych prípadov bude Hojer. Vráti sa k prípadom bývalého šéfa pražskej Mordparty Jiřího Markoviča, ktorý vyšetroval tých najhorších sadistických vrahov československej histórie.

Poslednou pripravovanou novinkou je miniséria s pracovným názvom Sex O’Clock o dospievajúcom Adamovi, ktorému sa život obráti naruby potom, čo sa jeho otec rozhodne pre nečakané oznámenie. Podľa tvorcov tento „nečakane úprimný seriál pre celú rodinu“ ukáže, že nezáleží na tom, v akej rodine žijete, ale že sa máte všetci radi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #české seriály