Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix zachraňuje svoj megahit! Do novej série láka späť herecký idol

Vyzerá to tak, že si Netflix uvedomil problémy s druhou sériou Bridgertonu.

22.06.2022 06:00
bridgerton, regé-jean page, Foto:
Netflix údajne rokuje o návrate s hercom Regé-Jean Pageom do tretej série Bridgertonu.
debata
Dráčik Čítajte aj Vitajte v pekle! Na webe Dráčika okrem hračiek nájdete aj riadnu dávku propagandy

Pri Bridgertone je to o to väčší problém, že tvorcovia zložili nohu z plynu už pri druhej sérii, pričom plány hovoria o siedmich až ôsmich sezónach. Už teraz je schválená tretia a štvrtá sezóna a dokonca spin-off seriál. Ak si chce Netflix do budúcnosti zabezpečiť úspech tohto formátu, bude musieť v ďalších sériách pridať to, čo diváci očakávajú. Druhá séria ešte profituje z úspechu jednotky. Diváci sa húfne vrhajú na nové časti, lebo sú zvedaví. No s pribúdajúcimi sériami už budú opatrnejší. Ak sa sklamú aj v tretej, streamovací gigant bude mať zamiesené na problém.

príbeh služobníčky, Čítajte aj Toto je veľké prekvapenie! Najkrutejší seriálový príbeh sa vráti ešte tento rok

Žiaľ, druhá séria bola ako celok sklamaním. Z rafinovaného príbehu zostal iba bezzubý tieň, ktorý však výborne poslúžil ako skvelá oddychovka na víkend.

A tohto faktu si je streamovací gigant zrejme vedomý. Druhá séria síce zožala úspech a po Stranger Things je druhým najsledovanejším seriálom v histórii Netflixu. Lenže nikto nechce riskovať, že sa zopakuje kritika zo strany divákov v prípade tretej série, nedajbože by klesli čísla sledovanosti.

Druhá séria hitu Bridgerton od Netflixu Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí  na Netflix...
Amber heard, heard, mera, Čítajte aj Stroskotaná herečka Amber Heard zrejme skončila v Aquamanovi: Zostane na mizine?

Tretia séria má ambíciu priniesť skvelý príbeh, ale aj zábavu. Dôkazom je zmena štruktúry celého seriálu. Definitívne sa odkloní od knižnej verzie. Ak by sa nasledovala knižná séria, tak tretia sezóna mala patriť Benedictovi, teda druhému najstaršiemu synovi slávneho klanu Bridgertovcov. Lenže táto postava rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktorá by dokázala potiahnuť celú sériu. Tvorcovia sa rozhodli pre riskantný krok. Prehodia poradie kníh. Pre pripravovanú tretiu sériu sfilmujú štvrtú knihu, tá sa zameriava na mimoriadne obľúbené charaktery – Penelope a Colina.

westworld, Čítajte aj Seriálový jún na HBO Max: Návrat veľkého hitu, skvelá miniséria a jedna novinka

A to nie je všetko! Netflix údajne rokuje o návrate postavy, ktorá sa v druhej sérii neobjavila. Mal by sa vrátiť Regé-Jean Page alias vojvoda z Hastingsu! Nateraz nie je nič oficiálne potvrdené, ale v zákulisí sa nahlas hovorí o tom, že herec je s tvorcami v rokovaní o možnom návrate. Page opustil seriál po prvej sérii, čo bol pre všetkých fanúšikov šok. Neskôr sa ukázalo, že sa upísal účinkovaniu iba v prvej sérii.

Či budú rokovania úspešné ukážu najbližšie týždne, prípravy na nakrúcanie novej série sú v plnom prúde. Kedy sa však dostane k divákom je otázne. Fanúšikovia dúfajú, že sa stihne premiéru počas Vianoc 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton