Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Premiérové leto na Jojke pokračuje: Po rokoch sa vracia seriál, na ktorý sa takmer zabudlo

Trvalo niekoľko rokov, kým sa rozlúčková séria konečne dostala na obraz.

21.06.2022 06:00
naši, Foto:
Záber z piatej série seriálu Naši na Jojke.
debata
šťastná rybka, Čítajte viac Jojka uspela s novým letným seriálom: Bola výraznou jednotkou na trhu

Pamätáte si seriál Naši? Príbeh o svojráznej rodine, v ktorej rodičia vychovávajú troch synov a spoločne zažívajú úsmevné chvíle. Je to už niekoľko rokov, keď mala premiéru štvrtá séria, odvtedy prednosť dostávali iné seriály a na piatu, finálnu, seriálu nezostávalo miesto. Teraz sa to zmení!

Televízia JOJ toto leto poňala ako premiérové. Minulý týždeň odpremiérovala úplnú novinku – seriál Šťastná rybka, ale aj americkú lekársku drámu Sestričky, ktorá má počas voľných mesiacov nahradiť Nemocnicu. Od tohto utorka sa do tejto zostavy pridávajú Naši s 5. sériou.

hra o tróny, Čítajte aj Splní sa fanúšikom Hry o tróny sen? V hre je seriál, ktorý by bol zaručeným hitom

Nová séria bude iná! Nielenže chalani o čosi opäť podrástli, tvorcovia sa rozhodli mapovať životy Rodinovcov, v čase, keď sami mladší a deti malé. Aké sú úskalia náročného rodičovského umenia? Aký je bežný život päťčlennej rodiny s troma deťmi? Ako si rodičia Rodinovci poradia s výchovou troch dospievajúcich synov? Najstarší Tomáš je zádumčivý introvert, prostredný Oliver je veľký bitkár a najmladší Samko neposedné šidlo.

Amber heard, heard, mera, Čítajte aj Stroskotaná herečka Amber Heard zrejme skončila v Aquamanovi: Zostane na mizine?
Takto vyzerá posledná séria Našich! Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Záber z piatej série seriálu Naši na Jojke.

Dej sa bude teda prelínať medzi súčasnosťou a minulosťou. Pripravených je až 22 nových častí v rámci finálnej série, pričom diváci Jojky sa môžu tešiť až na dve časti naraz. O čom budú prvé dve? Rodinovci sa vrátia v čase o štrnásť rokov dozadu. Lujza a Marián vyzerali úžasne, ich traja chlapci boli kedysi roztomilí… Tomáš je momentálne v bakalárskom ročníku, v štúdiu si chce dať pauzu, zarobiť si a odsťahovať sa. Hlava rodiny trvá na magisterskom štúdiu, synovi ponúka isté riešenie, ktorým zavarí sám sebe. Samko dostal pozvanie na večierok, má to však jeden háčik. Andrein život sa mení od základov. Postretlo ju šťastie! Ak chceli ísť kedysi Lujza s Mariánom na večeru, zabezpečili svojim chlapcom luxus. Každý z nich mal svoju opatrovateľku… Samko sa chce finančne zabezpečiť a osamostatniť. Podniká už prvé kroky k splneniu cieľa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Naši #televízna sezóna 2021/2022