Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Splní sa fanúšikom Hry o tróny sen? V hre je seriál, ktorý by bol zaručeným hitom

Ak by sa tento spin-off Hry o tróny stal realitou, bol by z toho jednoznačne svetový hit.

20.06.2022 06:00
hra o tróny, Foto:
Hra o tróny môže vrátiť postavy z pôvodného seriálu.
debata (1)

Televízia HBO sa nikdy netajila tým, že chce svet Hry o tróny rozšíriť. Snahy sa zintenzívnili, keď sa v roku 2019 skončil pôvodný seriál. Už vtedy bolo jasné, že táto televízna značka sa nekončí a stanica zadala vybraným televíznym tvorcom, aby začali pracovať na rôznych námetoch. Niektoré dostali stopku, niektoré sú vo vývoji.

Aktuálne sa fanúšikovia nevedia dočkať premiéru seriálu Rod draka, ten sa objaví 22. augusta.
Amber heard, heard, mera, Čítajte aj Stroskotaná herečka Amber Heard zrejme skončila v Aquamanovi: Zostane na mizine?

Najďalej zašiel seriál Bloodmoon, z ktorého sa nakrútila pilotná epizóda. Dej sa odohrával tisícky rokov pred udalosťami z pôvodného seriálu. Bola to však katastrofa, televízia investovala 30 miliónov dolárov a po prvej časti tento námet zmietla zo stolu. Zelenú dostal spin-off House of the Dragon, ktorý bude mať premiéru na Slovensku už 22. augusta a ukáže Západozem dve storočia pred pôvodnou sériou. Seriál bude plný drakov a o Železný trón budú bojovať Targaryenovci. Totálnym ťahúňom budú draci, ktorých má byť násobne viac.

Hra o tróny možno predstaví unikátnu novinku! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Herečka Emila Clarke sa vracia k seriálom. Bude...
westworld, Čítajte aj Seriálový jún na HBO Max: Návrat veľkého hitu, skvelá miniséria a jedna novinka

Hovorí sa o ďalších možných seriáloch, ktoré sa majú zamerať na rôzne postavy z rozsiahlej knižnej ságy Georgra R. R. Martina. Všetky sú však prequelmi, teda príbehmi, ktoré sa odohrávajú pred prvým seriálom.

Vyzerá to tak, že by bolo vzniknúť nový... Foto: HBO
hra o tróny, game of thrones, kit harington, Vyzerá to tak, že by bolo vzniknúť nový spin-off seriál Hry o tróny, ktorý by ukázal život Jona Snowa po skončení pôvodného seriálu.

Teraz prichádza zmena! HBO informovalo, že sa púšťa do skúmania potenciálneho seriálu, ktorý by bol sequelom. Teda sa bude odohrávať po Hre o tróny. Fanúšikovia sú nadšení. Ak by sa tento seriál stal realitou, je jasné, že padnú všetky rekordy sledovanosti.

wednesday, Čítajte aj Toto vyzerá naozaj dobre! Pripravte sa na vyšinutú temnú novinku od Netflixu

Nový seriál sa má zamerať na Johna Snowa po tom, ako prekročil Stenu a odišiel s Divokými na sever. Do úlohy by sa mal vrátiť aj Kit Harrington a samozrejme sa natíska možnosť účasti a hosťovaní viacerých postáv z pôvodného seriálu. Zároveň by sa scenáristi mohli vybúriť v rámci rôznych narážok a odhalení, ktoré by poodhalili osudy Západozeme po porážke Nočného kráľa a smrti Daenerys Targaryen. Netreba zabúdať, že Jon je posledný Targaryen a má nárok na Železný trón.

šťastná rybka, Čítajte aj Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Nateraz nie je oficiálne potvrdené nakrúcanie, televízia upozorňuje, že tento námet je vo fáze skúmania potenciálu, čiže od samotnej realizácie má na míle ďaleko. Avšak dá sa tušiť, že toto je horúci kandidát na samotnú produkciu v najbližších rokoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #HBO Max #seriál Rod Draka