Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Verdikt

Šťastná rybka mala byť skôr vyhrotená, uletená groteska s prehnaným prejavom, gestami a situáciami. Aktuálne spracovanie sa zastavilo na polceste. Scenár síce rozbehne potenciálne zaujímavé zápletky, tie však nedostávajú dobrú bodku a doplácajú na to kompletne všetci. Prehnane súdržná rodina je skvelým základom pre výrazne smiešne situácie a aj fakt, že niekto vyhrá rozprávkové peniaze a musí to pred všetkými tajiť. Výber hercov je predurčený na to, aby sa poriadne odviazali.

Šťastná rybka patrí medzi slabšie tituly, rozhodne nie však najhoršie. Najmä, ak sa vezme do úvahy ponuka seriálov v rámci televíznej sezóny 2021/2022 Je to príjemný, ale neškodný titul, ktorý sa dá pozerať, prípadne si ho divák pustí ako večernú kulisu. A to je dosť málo. Slovenský divák si začína zvykať, že sa dajú nakrútiť tituly, ktoré majú stúpajúcu kvalitu.

Po prvej odvysielanej epizóde nezostane pachuť vyslovene zlého pocitu, avšak nepríde ani pocit nadšenia alebo popudu pustiť si aj ďalšie časti. Možno je tento seriál naozaj iba neškodnou letnou vatou, vďaka ktorej sa televízia môže tváriť, že robí divákom obrovskú službu, keď im v čase repríz ponúka premiérový program.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Šťastná rybka