Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nedočkavosť stúpa! Už len zopár dní a Stranger Things je späť s finálovými časťami

Takto vyzerajú prvé zábery z posledných dvoch epizód 4. série!

19.06.2022 06:00
stranger things, Foto:
Už 1. júla Netflix sprístupní posledné dve časti 4. série Stranger Things.
debata

Netflix zrejme dobre vedel, prečo rozdelil najnovšie pokračovanie Stranger Things do dvoch vĺn. Vybičoval emócie, zvedavosť miliónov fanúšikov na maximum. Dá sa očakávať, že od 1. júla začnú padať nové rekordy sledovanosti, ktorými streamovací gigant prepíše vlastné rebríčky.

lego masters, Čítajte aj Potupa pre Markízu sa nekončí: Nová šou expresne mizne v hlavnom vysielacom čase

Deviata epizóda má mať dokonca dĺžku hollywoodskeho blockbusteru, teda 2 hodiny a 20 minút. Podľa tvorcov obsahuje viac vizuálnych efektov ako celá tretia séria dokopy a dokonca ešte, aj teraz, tesne pred premiérou, sa na nej pracuje, aby všetko bolo dokonalé.

šťastná rybka, Čítajte aj Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Fanúšikovia seriálu sú novou sériou nadšení. Tri roky čakania sa naozaj oplatili. Príbeh je plný zápletiek, prekvapení, hutných príbehov, fantastických efektov a najmä originality. Tvorcovia sa opäť blysli a boli odmenení obrovskou sledovanosťou prvých siedmich častí.

wednesday, Čítajte aj Toto vyzerá naozaj dobre! Pripravte sa na vyšinutú temnú novinku od Netflixu

Počas úvodného premiérového víkendu Stranger Things zanechalo Bridgerton ďaleko za sebou. Novú várku epizód zaznamenalo 287 miliónov hodín sledovania! Ten si počas úvodného víkendu druhej série zaznamenal 193 miliónov hodín zhliadnutí.

Netflix zverejnil aj prvý krátky trailer k finálnym dvom častiam, ktoré sľubujú veľké zvraty, veľký boj so zlom a dokonca sa hovorí o tom, že túto sériu neprežije jedna z hlavných postáv. Všetko nasvedčuje tomu, že to bude zbesilá jazda. Stranger Things sa však nekončí, seriál čaká ešte rozlúčková piata séria!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things