Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Batman je mŕtvy, nech žije... Nový seriál pred premiérou zinkasoval veľkú vlnu hejtu

Toto nie je dobré! Ak sa spustí na seriál spŕška kritiky ďaleko pred jeho premiérou, nemôže rátať zrejme s dlhodobým vysielaním.

06.07.2022 06:00
gotham knights, Foto:
V roku 2023 sa predstaví divákom nový seriál Gotham Knights a už teraz je terčom tvrdej kritiky zo strany fanúšikov.
debata
Martin Pyco Rausch Čítajte rozhovor MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

Americká televízia The CW chcela spraviť zo svojej chystanej novinky ťahúňa úvodu roku 2023, no stačil jeden trailer a dlhé mesiace pred samotnou premiérou je jasné, že má „zarobené“ na problém. Pritom seriál Gotham Knights podľa prvých anotácii vyzeral veľmi sľubne, no realita je krutá. Spracovanie podľa prvých záberov vyzerá absurdne a pointa sa blysla len na papieri.

Dráčik Čítajte aj Dráčik si nedá pokoj. Koketuje so Satanom, médiá prirovnáva ku koncentráku

Ako názov našepkáva, tak na svoje si mali prísť priaznivci komiksov a Batmana. Gotham Knight sa zameriava na obdobie, ktoré ešte nebolo sfilmované a otvára pre tvorcov neobmedzené možnosti vytvoriť originálny seriál. Rozbuškou deja je smrť ikonického hrdinu. Batman je mŕtvy, svet a Gotham stojí nad priepasťou. Čo bude s mestom, ktoré bolo neustále na pokraji vojny s mafiou, zločincami a krízy hodnôt?

Odpoveď je prozaická. Musia prísť nový hrdinovia. A nie hocijakí. Rovno potomkovia pôvodnej generácie!

dvojica, počítač, notebook, internet, mapa, cestovanie, plánovanie, domov, káva, čaj, hrnčeky, láska, manželia, gauč, obývačka, dovolenka Čítajte aj Návštevnosť webov: Konzervatívne denníky Postoj a Štandard odkryli karty

Adoptívny syn Brucea Wayna – Turner Hayse – je odhodlaný zistiť, kto zabil jeho otca a prebrať štafetu superhrdinu. Rozhodne nechce byť nový Batman, chce si vytvoriť vlastnú identitu. A nebude sám. K jeho križiackej výprave proti zločinu mu bude pomáhať dcéra Jokera! Tá sa rozhodla bojovať za spravodlivosť a dištancovať sa od svojho psychopatického otca, ktorá má na rukách litre krvi. Nový tím vytvorí aj s Harper Row, pouličná a nervózna inžinierka, ktorá dokáže opraviť čokoľvek, a jej brat Cullen Row, šikovný transgender tínedžer, ktorého už nebaví byť slušný a príjemný.

Igor Matovič Čítajte aj Matovič zas perlí na internete: Noví nepriatelia a svojské oslavy megainvestície automobilky

Čo čakali fanúšikovia? Poriadne temný a nekompromisný seriál, ktorý si nebude dávať servítky pred ústa. Teda štýl, ktorý aktuálne hýbe streamovacími službami. Podľa prvých záberov, že pôjde o zvláštnu tínedžerskú drámu, ktorú asi len málokto bude brať vážne.

Televízia má však ešte čas na nápravu, keďže premiéra je naplánovaná v prvých mesiacov budúceho roka a môže sa zvrátiť prichádzajúci prepadák.

Pozrite si trailer, ktorý sa fanúšikom vôbec nepáči!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Gotham Knights