Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou! Úmorná sága o zombíkoch predstaví ďalší seriál

Mysleli ste si, že svet zombíkov sa nedá ešte viac rozšíriť? Dá sa! A v lete diváci dostanú ďalší hraný spin-off seriál s názvom Tales of the Walking Dead.

26.07.2022 06:00
Fear the walking dead, zombie, zombíci, walking... Foto:
V auguste sa dovalí ďalší hraný The Walking Dead seriál.
debata
Superstar, Čítajte aj Superstar rozbila nečakaná konkurencia: Ktorý program ju zlomil? Bude ďalšia séria?

Pre mnohých je príchod samostatnej antológie Tales of the Walking Dead doslova neuveriteľným úkazom. Sledovanosť celej franšízy dlhoročne klesá, čoho dôsledkom bolo zrušenie pôvodného seriálu The Walking Dead po 11 rokoch. Posledná tretina tejto série bude mať premiéru počas tejto jesene, pričom posledná časť sa stihne odvysielať ešte koncom tohto roka. Nie je to však úplný koniec.

Facebook Čítajte aj Facebook sa zmenil. Nezobrazuje už príspevky vašich priateľov a stránky, ktoré sledujete

Prvý spin-off Fear the Walking Dead má istú ôsmu sériu, ktorá sa aktuálne nakrúca a bude mať premiéru na jar 2023. Tento rok sa uzavrela aj dvojsezónna miniséria The Walking Dead: World Beyond. Po konci hlavného seriálu vznikne spin-off, ktorý sa zameria na postavu Daryla. Pôvodne v ňom mala účinkovať aj jeho kolegyňa Melissa McBride (Carol), no tá z projektu nečakane odstúpila, čo spôsobilo medzi fanúšikmi vlnu nevôle.

the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Televízia AMC dala zelenú aj ďalšiemu potenciálnemu dlhodobému projektu Isle of the Dead, v ktorom taktiež budú účinkovať dve postavy z pôvodného seriálu. Príbeh ukáže apokalypsu v New Yorku s postavami Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan). Zatiaľ sa nakrúti šesť epizód, ak to bude mať úspech, tento titul tu môže byť s divákmi dlhodobejšie. Aj tento formát je naplánovaná na rok 2023.

Čo však stihne ešte tento rok premiéru je miniséria Tales of the Walking Dead, ktorú tvorcovia označili ako doplnok celého univerza. Ide totiž o separátne príbehy neznámych postáv, pričom ich príbeh sa uzavrie, v tej ktorej epizóde.

house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Bude to opäť epické: Ohnivá Hra o tróny sa naplno ukázala... draky, vraždy, boj o moc

Premiéru bude mať 14. augusta. Tvorcovia angažovali známe, ale aj menej známe seriálové tváre, ako napríklad Anthony Edwards (Pohotovosť), Olivia Munn (The Newsroom), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Parker Posey (Lost in Space), Embeth Davidtz (Ray Donovan), Jessie T. Usher (The Boys), Daniella Pineda (Cowboy Bebop) a Danny Ramirez (Top Gun: Maverick). Lákadlom má byť účasť herečky Samanthy Morton, ktorá v deviatej a desiatej sérii stvárnila vraždiacu maniačku Alphu. Dá sa očakávať, že jej venovaná epizóda ukáže jej príbeh pred apokalypsou, respektíve v jej začiatkoch a zodpovie na otázky, prečo sa z nej stala vyšinutá postavy z pôvodného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #THE WALKING DEAD #Tales of the Walking Dead