Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z tohto seriálu môže byť zaujímavý kúsok! Fanúšikovia Star Wars budú spokojní

Streamovacia platforma Disney+ plní sľuby, ktoré dala minulý rok. Svet Star Wars čaká seriálový boom! A uvidia to aj Slováci, keďže táto služba je dostupná už aj u nás.

27.07.2022 06:00
diego luna, andor, Foto:
Nový seriál Star Wars: Andor sa predstaví už 31. augusta na Disney+.
debata
bridgerton, Čítajte aj Zachráni Netflix reputáciu svojmu megahitu? Tento seriál práve nakrúca novú sériu

Okrem nových sezón zabehnutých hitov ako Mandalorian alebo animovaných seriálov, tento rok prišla dlhoočakávaná miniséria Obi-Wan Kenobi a to rozhodne nie je všetko! Tento rok sa k fanúšikom Hviezdny vojen dostane ďalší kúsok, ktorý súvisí s filmovým univerzom. Nie však s hlavnou ságou, ale so samostatným filmom Rogue One, v ktorom skupina odvážnych separatistov bojovala proti Impériu a snažila sa získať plány Hviezdy smrti, vražednej zbrane Darth Vadera. Bol to síce vedľajší príbeh, no úzko súvisel s filmami, konkrétne s Epizódou IV.

Superstar, Čítajte aj Superstar rozbila nečakaná konkurencia: Ktorý program ju zlomil? Bude ďalšia séria?

Hoci sa filmový príbeh končil tragicky, tvorcovia sa rozhodli využiť potenciál hlavnej postavy a vytvoriť nový seriál, ktorý nesie názov Star Wars: Andor. Príbeh seriálu bude predchádzať filmovému dobrodružstvu približne o päť rokov, dobrou správou je, že do úlohy Cassiana Andora sa vrátil Diego Luna.

the gray man, Čítajte aj Netflix to zas domrvil: Rekordný rozpočet filmu, jagavé hviezdy! A výsledok? Škoda reči

Príbeh prvej, až dvanásťdielnej, série ukáže Galaxiu pod silnou nadvládou Impéria, avšak rebélia nikdy nespí. Postupne sa znova objavia skupiny a planéty, ktoré budú bojovať proti tyranskému režimu, pričom aj hlavný hrdina nebude tým, na ktorého si fanúšikovia Star Wars pamätajú z Rogue One. Andor si bude musieť prejsť ešte kus cesty, aby sa stal rebelským hrdinom ochotným položiť vlastný život pre väčšie dobro.

Nový seriál bude dostupný na konci leta, 31. augusta na Disney+ a vynikajúcou správou je, že ho našinci uvidia aj v slovenskom znení. Pozrite si prvý teaser trailer s dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Star Wars #Disney+ #seriál Andor