Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Expresne rýchly odchod! V novej sérii Príbehu služobníčky neuvidíte...

Kľúčová postava opúšťa Gileád a to veľmi rýchlo...

31.08.2022 06:00
the handmaids tale, príbeh služobníčky, Foto:
Piata séria Príbehu služobníčky opäť mešká, objaví sa až v roku 2023.
debata (1)
Farma XIV, súťažiaci Čítajte aj Zoznámte sa s novými farmármi. O výhru zabojujú supermozgy, fitneska aj operný spevák

Produkcia piatej série Príbehu služobníčky sa konečne rozbieha. To je jedna dobrá správa. Tá zlá hovorí jasne, tento rok sa rozhodne nové časti neobjavia. Opakuje sa tak situácie z nedávneho obdobia, keď medzi treťou a štvrtou sériou bola dvojročná pauza vo vysielaní. Dovtedy sa darilo nakrúcať každý rok novú sériu. Vtedy dlhú prestávku spôsobila nielen pandémia, ktorá na zastavila produkciu na mesiace, ale aj samotní tvorcovia seriálu.

Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

Scenáristi sa rozhodli poučiť sa z vlastných chýb a vypýtali si od streamovacej platformy Hulu, ktorej seriál patrí, viac času na tvorbu. Ten dostali. Nikto však netušil, že príde pandémia a ich prianie dostane obludne veľké rozmery.

disney+, disney, Čítajte aj Disney+ zvýši ceny predplatného. Priplatia si aj Slováci?

Keď sa minulý rok na jar Príbeh služobníčky vrátil so štvrtou sériou, vyzeralo to tak, že tvorcovia sú plní sily a pokračovanie príde na obrazovky ešte tento rok. Nedočkavosť podporuje aj fakt, že najnovšie pokračovanie bolo iné, častokrát lepšie ako tretia séria. Zápletky sa neraz pohli mimoriadne nečakaným a znepokojivým smerom. Navyše sa čoraz hlasnejšie hovorí o tom, že Príbeh služobníčky mal dôjsť do svojho konca.

To však nič nemení na fakte, že piata séria naberá opäť meškanie. Hulu chce priniesť dychberúci nový príbeh a jeho príprava si vyžaduje čas. Navyše herečka Elisabeth Moss (June) je časovo veľmi zaneprázdnená nakrúcaním iných filmov a dlhodobé nakrúcanie seriálu musí počkať. Treba sa zmieriť s faktom, že piata séria sa dostane k divákom v priebehu budúceho roka.

Herečka Alexis Bledel rýchlo skončila v... Foto: Hulu
príbeh služobníčky, alexis bledel, Herečka Alexis Bledel rýchlo skončila v seriáli. Neobjaví sa ani v pripravovanej sérii.
Natalie Portman, Chris Hemsworth, thor 4. Čítajte aj Najnovší Thor prichádza na streamovaciu službu. Len dva mesiace po premiére v kinách

S blížiacim sa nakrúcaním prišla smutná správa. Seriál stráca jednu zo svojich hlavných postáv. A nebude dokonca súčasťou tejto série. Herečka Alexis Bledel (Emily) sa rozhodla odstúpiť od tohto projektu a požiadala tvorcov, aby v seriáli skončila. „Po dlhom premýšľaní som cítila, že musím v tejto chvíli odísť z Príbehu služobníčky,“ uviedla Bledel.

Síce obľúbená herečka v temnom príbehu o Gileáde končí, fanúšikovia začali špekulovať, prečo tak herečka spravila. Panujú nepodložené špekulácie, že by sa mohlo pripravovať ďalšie pokračovanie Gilmore Girls. Tvorcovia kultového seriálu sú po rokoch opäť voľní, keďže sa končí výroba seriálu Marvelous Ms. Maisel a konečne by sa mohli rozbehnúť aktívne prípravy voľného pokračovania. Nič však nie je oficiálne potvrdené.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexis Bledel #Príbeh služobníčky #The Handmaid´s Tale