Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový masaker pokračuje! Ďalší obľúbený hit čaká skorý koniec

Koniec televíznej sezóny 2021/2022 je v znamení obrovského rušenia seriálov. Zdá sa, že stanice sa po koronakríze spamätali a chcú ísť do nových projektov.

13.07.2022 07:00
Riverdale, Foto:
Riverdale s nadchádzajúcou siedmou sériou sa rozlúči s fanúšikmi.
debata
iveta, voyo, Čítajte aj Prieskum: Voyo je najznámejšou streamovacou službou na Slovensku, predstihlo aj gigantov

Ostatné dva roky boli v znamení pandémie a televízie boli najprv niekoľko mesiacov totálne paralyzované a nič sa nenakrúcalo. Následne sa tvorcovia prispôsobili nového normálu a produkcia sa rozbehla, no stanice boli schopné nakrúcať menší počet epizód, ako pred koronakrízou. Všetko bolo spôsobené prísnymi pravidlami a obmedzeniami na pľaci.

the vampire diaries, upírske denníky, Čítajte aj Seriálový júl na HBO Max: Nové časti top hitu a návrat kultového krvavého seriálu!

Bolo to obdobie, keď stanice neriskovali a nakrúcalo sa minimum noviniek a skôr pokračovali stálice, aj napriek nižšej sledovanosti. Nikto nechcel riskovať ohrozenie vysielania a televízie radšej investovali do programov, ktoré by inak boli dávno zrušené.

Zdá sa, že sa televízny svet vracia do normálu spred pandémie a s koncom sezóny 2021/2022 prichádza veľké množstvo ukončených seriálov a medzi nimi aj viaceré hity. Pripravujú sa novinky, ktoré by ich mali nahradiť. Dôsledkom toho sa napríklad tieto seriály musia rozlúčiť s divákmi – Dynasty, Legacies, 4400, Naomi, Legends of Tomorrow, Roswell: New Mexico, Charmed.

TV jún Čítajte aj Markíze záver jarnej sezóny nevyšiel, Jojka odštartovala seriálové leto

A to nie je všetko. Televízia The CW oznámila, že jej jedna z vlajkových seriálových lodí sa takisto blíži k záveru. Narozdiel od spomínaných seriálov, tak Riverdale dostane rozlúčkovú sériu a fanúšikovia majú veľkú šancu vidieť plnohodnotný príbeh, ktorý dá dostatočnú bodku za všetkými príbehmi. Siedma a posledná séria však neodštartuje túto jeseň ako jej predchodkyne, začiatok konca temného mysteriózneho hitu sa posunie na rok 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Riverdale