Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia hviezda z Teórie veľkého tresku žne úspechy! Viete, ktorá to je?

Herečka Mayim Bialik, ktorá roky stvárňovala Amy v obľúbenom sitkome, hviezdi vo svojom novom seriáli.

24.08.2022 06:00
call me kat, mayim bialik, Foto:
Komediálny seriál Call Me Kat s Mayim Bialik sa predvedie aj v tretej sérii.
debata
kriminálka kraj, Čítajte aj Dlho odkladaný seriál Jojky ide konečne do vysielania! A bude to netradičný kúsok

Po skončení Teórie veľkého tresku sa jednotliví herci vrhli do nových projektov. Niektorí z nich zostali plynule na obrazovkách, niektorí zmizli. Najviac sa darí Kaley Cuoco alias Penny, ktorá účinkuje v seriáli Letuška, popritom sa venuje aj iným projektom. Nezaháľal ani Jim Parsons (Sheldon), kvôli ktorému celý seriál skončil. Po dvanástich rokoch požiadal tvorcov, aby Sheldona z deja odstránili, tí sa rozhodli radšej seriál ukončiť. Parsons drží svoje slovo a spred kamery sa skryl za ňu. Produkuje filmy, ale aj seriály. Týmto spôsobom vznikol aj sitkom Call Me Kat, do ktorého obsadil práve Mayim Bialik (Amy).

televízne noviny, Čítajte aj Zemetrasenie v spravodajských formátoch Markízy! Kto skončí v Televíznych novinách?

Call Me Kat je príbeh o 39-ročnej Kat, ktorá je čudná vo všetkých životných smeroch. Dôležitým faktom je, že si je toho vedomá, no akosi sa sama so sebou zmierila a prestala riešiť okolie. No pre jej matku je sklamaním a neustále jej podsúva fakt, že je naozaj čudná.

Všetko sa zmení, keď do života Kat napochoduje jej spolužiak zo strednej školy Max (Cheyenne Jackson). Tomu sa rozpadol život, rozviedol sa a začína odznova ako čašník. Samozrejme pred rokmi bol hviezdou strednej školy a nenašlo by sa dievča, ktoré o ňom nefantazíruje. Kat nebola výnimkou. Pochopiteľne, v tom čase ani len netušil, že Kat existuje. Bol zaneprázdnený hviezdami školy. Život mu nachystal nové výzvy.

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor to bude mať ťažké: Postaví sa proti Nemocnici! Pozrite si prvé zábery zo 4. série

Lenže prvá séria sa rozhodne nepodarila. Scenár, ale aj celkové prevedenie bolo skôr trápne ako vtipné. Televízia FOX sa však hviezdneho seriálu nechcela vzdať. Druhá séria dostala nových showrunnerov, ktorí mali napraviť chyby z minulosti. Zrejme sa tak stalo. Sledovanosť sa ustálila na uspokojivých troch miliónoch a tak prišlo rozhodnutie, že Call Me Kat si zaslúži aj tretiu sériu. Obľúbená herečka má tak garantovanú prácu na ďalší rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mayim Bialik #Call Me Kat