Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Môžete si vydýchnuť! Váš obľúbený lekársky seriál nekončí, nová séria sa blíži

Seriál Doktori (The Resident) len nedávno ukončil piatu sériu, tá šiesta sa už pripravuje!

10.06.2022 06:00
the resident, resident, doktori, Foto:
Dobrá správa! Seriál Doktori nakrúti aj šiestu sériu.
debata
slovania, tomáš maštalír, Čítajte aj Úspech Jojky: Slovania sú na svetovej streamovacej službe, záujem majú aj ďalšie

Televízia FOX si síce dávala načas, no nakoniec oznámila, že záver piatej série nebude koncom seriálu. Zrušenie by bolo pomerne nepríjemným prekvapením, no po koronakríze sa mnohé seriály museli zmieriť s krutým koncom, ale aj tie, ktoré diváci sledujú majú za sebou krušné chvíle. Vo všetkom sú peniaze a televízie tvrdšie rokujú so štúdiami o podmienkach potenciálneho nakrúcania. Do tejto situácie sa dostali aj Doktori.

JURASSIC WORLD DOMINION, Čítajte aj Toto rozhodne nie je dinosaurie šialenstvo! Jurský svet sa, našťastie, končí...

Sledovanosť piatej série sa drží stabilne na nadpriemerných hodnotách, v priemere si púšťalo nové časti päť miliónov divákov, s ratingom 0,7. Televízia rozhodne nebola nespokojná. Navyše tento rok prešiel seriál výraznými kreatívnymi zmenami, opustila ho hlavná ženská postava, prišli nové posily, dej sa výrazne posunul vpred v čase. Tvorcovia vliali do príbehov novú energiu a diváci to ocenili.

Judita Gembická Čítajte aj Trojka si vie získať mladšieho diváka. Nie je len pre seniorov, hovorí jej šéfka Judita Gembická

O to väčšie bolo prekvapenie, keď koncom mája sa vysielalo finále a nebolo jasné, či sa bude pokračovať. Televízia oficiálne potvrdila, že prebiehajú rokovania so štúdiom a sú na dobrej ceste k dohode. Našťastie sa všetko podarilo a len pár hodín po skončení päťky prišla správa, že šiesta séria odštartuje už túto jeseň.

Je to dobrou správou aj pre slovenských divákov, ktorí Doktorov dobre poznajú z vysielania televízie WAU. Aktuálne Slováci čakajú na premiéru piatej série a popritom televízia má garantovanú ďalšiu sériu.

disney, disney+, disney plus, Čítajte aj Už len chvíľku! Streamovací gigant je takmer na Slovensku, toto všetko ponúkne

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #doktori #The Resident