Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Obrovský zvrat v Markíze: Končí sa jej seriálový pilier, finále môže prísť rýchlo

O aké prekvapenie ide, televízia mlčí. Či to bude špeciálny film, ktorý definitívne uzavrie dej seriálu alebo záver seriálu rozplánuje do viacerých špeciálnych častí, sa teraz nevie. Rozhodnutie o konci prichádza pomerne rázne, dá sa predpokladať, že tvorcovia neboli na tento scenár úplne pripravení a budú potrebovať čas na prípravu rozlúčkových scenárov.

Pôvodne to vyzeralo tak, že Oteckovia prežijú s divákmi celý rok 2022 a Markíza ich televíznu púť ukončí koncom roka. Všetko nasvedčuje tomu, že úplne posledné časti sa dostanú do programu ešte pred letnou pauzou.

Denný seriál Oteckovia sa začal na obrazovkách Televízie Markíza vysielať od 1. januára 2018 v podvečernom slote o 17:55, ktorý si zachoval až dodnes. K dnešnému dňu bolo natočených 772 epizód rozdelených do piatich sérií. Seriál Oteckovia je inšpirovaný čilskou predlohou, ktorá je adaptáciou pôvodného argentínskeho formátu.

Seriál odštartoval so štvoricou oteckov v zložení Marek Fašiang, Braňo Deák, Vlado Kobielsky a Filip Tůma. Neskôr sa ich štvorica rozrástla o ďalšieho člena – Jána Koleníka, ktorý neskôr seriál opustil. Koncom minulého roka sa pôvodná štvorica rozpadla a stopku prekvapujúco dostal Deák spolu so svojou seriálovou rodinou, skončil aj Roman Polák. Následne Deáka angažovala Jojka do svojej novinky Hranica, kde svoje nové miesto našiel aj Polák.

Na začiatku novej, piatej série sa v príbehu Oteckov objavila celkom nová rodina Veselých. Ďalším Oteckom bol David Žulčák, ktorý bol hlavou hudobníckej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Oteckovia #televízna sezóna 2021/2022